• Täysin uusi ulkonäkö Sheraton Amsterdam -lentokenttähotellin ja -konferenssikeskuksen oville

  elokuuta 09, 2015
  Samenwerking Festool en 3M van start
   
  • Samenwerking Festool en 3M van start

   before                    jälkeen

   Sheraton Amsterdam -lentokenttähotellista on suora yhteys lentokentälle, joten se on mukava, monien kansainvälisten matkustajien käyttämä tukikohta. Se on täydellinen lomailijoille ja työmatkalaisille, jotka odottavat tyyliä ja laatua, mutta eivät halua tinkiä toimivuudesta. Vuosien varrella hotellin ovet ovat vaurioituneet vilkkaan liikenteen aiheuttamasta kulumisesta, ja niistä on tullut värjäytyneet ja vanhanaikaiset. Tästä syystä hotellin johto päätti kunnostaa ovet siten, että hotellin päivittäiseen toimintaan aiheutuisi mahdollisimman vähän häiriöitä esimerkiksi melusta ja sotkusta.

   Pilottiprojektin ja vertailtavien ratkaisujen perusteellisen analysoinnin jälkeen Sheraton Amsterdam -lentokenttähotelli valitsi 3M™ DI-NOC™ -sisustusviimeistelytuotteet ovien täydellistä uudistamista varten.

   Alankomaiden Starwood Hotellien teknisen tuen johtaja Patrick Zeeuw kertoo:
   "DI-NOC-tuotteen laatu on erinomainen ja sen valikoimassa on runsaasti erilaisia kuoseja." Tämän sisustusratkaisun käyttäminen tarjoaa käytännöllisen edun vilkkaassa hotellissa: "Se on helppo vaihtaa, jos siihen tulee pieni vaurio", Zeeuw sanoo. "Mikään muu toimittaja ei voinut tarjota yhtä pitkää takuuaikaa, mikä sai meidät luottamaan tuotteeseen. Takaamme esimerkiksi värin pysyvyyden moneksi vuodeksi."

  • Samenwerking Festool en 3M van start

   Premium-kalvo

   Ohjelman aikana yli 300 ovea korjattiin ja kunnostettiin 3M DI-NOC-viimeistelytuotteilla. System-Linen projektipäällikkö Rob Deventer kuvailee prosessia entisöinnistä sisustukseen. "Suojellaksemme vieraita työskentelimme vaiheittain. Sheraton Amsterdam -lentokenttähotelli varmisti, että joka maanantai kerroksen tietyt osat olivat saatavilla, jotta pystyimme työskentelemään." Rob jatkaa: "Koko prosessi eteni sujuvasti. DI-NOC on yksinkertaisesti hyvä kalvo: asennus on todella vaivatonta."

   Noin kymmenessä työpäivässä kaikki ovet oli kunnostettu ilman merkittävää vaikutusta hotellin liiketoimintaan ja vieraisiin. "Tällaisen tuloksen saavuttaminen olisi ollut mahdotonta, jos olisimme maalanneet ovet", Deventer sanoo. "Maalaaminen vie paljon enemmän aikaa ja aiheuttaa enemmän haittaa rakennuksen käyttäjille." Zeeuw muistelee, "Koko tiimi teki kanssamme hienoa yhteistyötä suunnittelussa, he esimerkiksi reagoivat todella nopeasti aina tarvittaessa."

   Sheraton Amsterdam -lentokenttähotelli valitsi 500 saatavilla olevasta DI-NOC-mallista lämpimän puuefektin. Zeeuw: "Kauneus on tietenkin makuasia, mutta olemme saaneet runsaasti myönteistä palautetta. Ovet näyttävät nyt paljon paremmilta ja niiden tyyli on täysin erilainen. Tulos on virheetön ja sopii täydellisesti, viimeistely on täydellinen ja koko asennusprosessi sujui vaivattomasti. Lyhyesti sanottuna olen erittäin tyytyväinen."

  •  

   3M™ Architectural Markets tuo yrityksen vahvan innovaatioperinteen suunnittelun maailmaan auttaakseen kaupallisia arkkitehtejä, suunnittelijoita ja rakennusten omistajia luomaan upeita tiloja. 3M Architectural Markets yhdistää hienostuneen suunnittelun 3M:n yli 40 ainutlaatuiseen teknologia-alustaan ja tuo inspiroivia uusia mahdollisuuksia alalle.