1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Uudelleensuljettavat kiinnitysjärjestelmät
 5. Sienenmuotoiset kiinnikkeet
 6. 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3551CF

3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3551CF

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Mustat toisiinsa lukittuvat sienenmuotoiset päät (tiheys 62 tappia neliösenttimetrillä) tarjoavat vahvan, luotettavan ja kestävän kiinnityksen, joka voidaan avata ja sulkea useita kertoja

Yhdistettävissä tyypin 26 ja tyypin 40 tappitiheyksiin erilaisia lujuusyhdistelmiä varten

Kirkas akryyliteippi tarttuu moniin eri materiaaleihin, kuten metalleihin, lasiin ja moniin muoveihin (esim. akryyleihin, polykarbonaattiin ja ABS-muoviin)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Mustat toisiinsa lukittuvat sienenmuotoiset päät (tiheys 62 tappia neliösenttimetrillä) tarjoavat vahvan, luotettavan ja kestävän kiinnityksen, joka voidaan avata ja sulkea useita kertoja
 • Yhdistettävissä tyypin 26 ja tyypin 40 tappitiheyksiin erilaisia lujuusyhdistelmiä varten
 • Kirkas akryyliteippi tarttuu moniin eri materiaaleihin, kuten metalleihin, lasiin ja moniin muoveihin (esim. akryyleihin, polykarbonaattiin ja ABS-muoviin)
 • Vahva kiinnike kiinnittyy kuuluvalla napsahduksella, joka ilmaisee kiinnittymisen
 • Vaihtoehto ruuveille ja pulteille – tämä huomaamaton kiinnike tarjoaa tiukan istuvuuden ja sileän esteettisen ulkonäön
 • Hyvä lämmönkesto 104 °C
 • Soveltuu parhaiten käyttöön sisä- ja ulkotiloissa

3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3551CF on kätevä vaihtoehto perinteisille kiinnitysmenetelmille, kuten ruuveille, muttereille tai pulteille. Tuote on suunniteltu kestäväksi uudelleensuljettavaksi kiinnitysratkaisuksi, joka kiinnittyy useisiin eri alustoihin, mukaan lukien metallit, lasi ja muovit, kuten akryylit, polykarbonaatti ja ABS. Tämä kiinnike tuo teipille mustan ulkoasun.

Avaamisen yksinkertaisuutta Kestävä ja turvallinen 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3551CF on poikkeuksellisen luja toisiinsa kiinnittyvien sienenmuotoisten päiden ansiosta (tiheys 62 tappia neliösenttimetrillä) tarjoten jopa viisi kertaa suuremman vetolujuuden tyypillisiin koukku- ja silmukkatuotteisiin verrattuna. Toteutimme tämän kiinnikkeen kirkkaana akryylinauhana, joka on suojattu irrotettavalla kalvonauhalla. Tässä kiinteässä tarttuvassa teipissä on vahva ja kestävä sidos, joka kestää lämpöä, kemikaaleja ja UV-säteilyä. 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettavan kiinnitinnauhan SJ3551CF, ansiosta et tarvitse poraus-, ruuvaus- tai ompelutyökaluja, mikä mahdollistaa nopean asennuksen. Suunnittelun joustavuus 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3551CF koostuu toisiinsa lukittuvista ja toistensa yli helposti liukuvista sienenmuotoisista päistä. Tämä rakenne mahdollistaa osien asettelun ennen niiden yhteen napsauttamista. Tämä kiinnitysmenetelmä mahdollistaa kestävän kiinnityksen ja nopean tuotteen kokoamisen ja tuo suunnitteluun joustavuutta. Uudelleen suljettavat kiinnitinnauhat kiinnittyvät myös erilaisen tappitiheyden materiaaleihin, kun tarvitaan erilaista lujuutta ja suorituskykyä. 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettavat kiinnitinnauhoista kuuluu napsahdus, kun ne kiinnittyvät. Voit irrottaa ne yksinkertaisesti erottamalla käsin. Kiinnitinnauhat säilyttävät lujuutensa useiden kiinnitysten ja irrotusten jälkeen. Kevyt vaihtoehto metallikiinnikkeille – tämä tuote pysyy piilossa pintojen alla eikä häiritse materiaalisi eheyttä. Se parantaa esteettisyyttä ja suunnittelun joustavuutta. Voidaan irrottaa ja kiinnittää aina uudelleen ja uudelleen Kun kaksi 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettavaa kiinnitinnauhaa yhdistetään, tapit taipuvat ja sienenmuotoiset päät liukuvat toistensa ohi. Kun vastakkainen liitoskappale on ohitettu, tapit napsahtavat takaisin alkuperäiseen asentoonsa, ja vastakkaiset sienenmuotoiset päät lukittuvat toisiinsa. Näillä kiinnitinnauhoilla on suuri vetolujuus, mutta ne voidaan avata yksinkertaisesti kuorimalla. Tuote soveltuu hyvin moniin sisä- ja ulkokäyttökohteisiin, joissa tarvitaan vahvaa ja monipuolista uudelleensuljettavaa kiinnitysjärjestelmää. Yhtenäinen ja pitkäkestoinen suorituskyky Kaikki suunnittelulle ja muotoilulle asetetut vaatimukset eivät täyty helposti, mutta kiinnitysmenetelmiä voi yksinkertaistaa. Kun tarvitset lujan, luotettavan mutta tarvittaessa avattavan kiinnityksen tai liitoksen, 3M™ Dual Lock™ Uudelleen suljettavat kiinnitinnauhat ovat helppo vaihtoehto perinteisille kiinnitysmenetelmille, kuten ruuveille, muttereille tai pulteille.

Suositellut käyttökohteet
 • Asennusluukut
 • Graafisten materiaalien kiinnittäminen
 • Erikoisajoneuvot (sisätilan varusteet)
 • Yleinen teollisuuskiinnitys

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 19 mm, 25 mm, 50 mm
Tuotemuoto Rulla
Tuotteen väri Musta
Liimatyyppi Kirkas akryyliliima