1. Suomi
 2. Turvallisuus
 3. 3M™ Thinsulate™ -ikkunakalvo

3M™ Thinsulate™ -ikkunakalvo

Thinsulate™-eristys ikkunoihin

Thinsulate-eristys ikkunoihin

ETSI VALTUUTETTU JÄLLEENMYYJÄ JA ASENNUSLIIKE

Nauti älykkäämmästä tilasta. Low-E-ikkunakalvo tehostaa olemassa olevaa ikkunaeristystä.

Valokuva olohuoneesta, jonka suurissa ikkunoissa on Thinsulate-ikkunakalvoeristys.

Katso, miten voimme parantaa ikkunoiden suorituskykyä

 • Lumihiutale-kuvituskuva
  Ilmastointi

  3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän, ilmastoidun ilman sisällä kesällä – sää pysyköön siis ulkona, minne se kuuluukin, kaikkina vuodenaikoina. Kalvo auttaa vähentämään lämmönvaihteluja ja parantaa yleismukavuutta koko tilassa.

 • Kaavio, jossa näkyy positiivinen kasvu
  Lisää tehokkuutta

  Nauti Low-E- eli matalaemissiivisen ikkunan hyödyistä murto-osalla ikkunoiden vaihtokustannuksista. Päivitä nykyiset ikkunasi energiatehokkaammiksi parantamalla yksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kaksiruutuista ikkunaa ja kaksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kolmiruutuista ikkunaa.

 • Kuvituskuva, jossa on lukulasit
  Pidä yllä ulkonäköä

  Näkymätön kalvo, joka asennetaan ammattimaisesti lasin pintaan. Kalvolla on neutraali ulkonäkö, joka ei merkittävästi muuta ikkunoiden ilmettä – sisältä eikä ulkoa. Climate Control -sarjan kalvot blokkaavat jopa 99 % haitallisista UV-säteistä ja auttavat suojaamaan taidetta, huonekaluja, kovapuulattioita, mattoja ja ikkunakäsittelyjä haalistumiselta.


Asiakasreferenssi

Historiallinen Minnesotan kuvernöörin asunto on uljas kaksikerroksinen tudortyylinen kartano, joka rakennettiin vuonna 1912. Rakennuksen kuitenkin edellytettiin noudattavan osavaltion uutta lakia, joka vaatii valtion omistamilta rakennuksilta suurempaa energiatehokkuutta. Lue, miten 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo auttoi tässä asiassa.


Pieni tyttö leikkii koiran kanssa Thinsulate-ikkunakalvolla varustetun suuren ikkunan edessä.

Kotitaloudet

  

3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo voi auttaa tekemään kotisi sisätiloista miellyttävämmät niin talvella kuin kesällä.

  

LUE LISÄÄ
Työtoverit työskentelevät Thinsulate-ikkunakalvoilla varustettujen suurten ikkunoiden edessä.

Yritykset ja kiinteistöt

  

3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo voi parantaa vieraiden tai vuokralaisten mukavuutta, mikä voi vähentää tyhjänä olevien huoneiden määrää ja lisätä tuottavuutta.

  

LUE LISÄÄ