Viileä ja mukava hengityssuojain 3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiilillä

 • 3M™ Cool Flow™ -venttiili
  • • Avautuu 37 % helpommin
  • • 36 % enemmän ilmavirtausta
  • • Viileämpi hengittäminen
  • • Suurempi mukavuus

  3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiili on suunniteltu vapauttamaan kuuma ja kostea hengitysilma nopeasti, mikä auttaa estämään epämiellyttävän lämmön muodostumista hengityssuojaimen sisälle – yksi hengityssuojaimien käyttäjien epämukavuuden aiheuttajista.

  Cool Flow™ -uloshengitysventtiili avautuu 37 % helpommin kuin alkuperäinen 3M Cool Flow™ -venttiili. Tämä tarkoittaa, että 9300+Gen3-sarjan venttiilin kautta kulkee 36 %, 56 % tai 185 % ylimääräistä uloshengitysilmaa verrattuna edeltäjäänsä Aura™ 9300+ -hengityssuojaimeen (tulokset vertaavat FFP3-, FFP2-, FFP1-tuotteita vastaavasti).

  Siksi Cool Flow ™ -uloshengitysventtiili antaa viileämmän hengityskokemuksen ja enemmän käyttömukavuutta, mikä tekee venttiilillisistä 9300+Gen3-hengityssuojaimista ihanteellisen pitkän ajanjakson käyttöön, varsinkin kun olosuhteet ovat kuumia, kosteita tai fyysisesti vaativia.


Näkyy ulkopuolelta: 3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiilin mukavuusero

Lämpökuvauksen avulla voimme nähdä lämpimän uloshengitysilmavirran ja verrata hengityssuojaimen venttiilin vaikutusta.

 • Inhalation with both valved and unvalved respirators

  9320+Gen3 venttiilitön    9322+Gen3 venttiilillinen

  Sisäänhengitys:
  on syklin viileämpi osa: sekä venttiilillisissä hengityssuojaimissa että venttiilittömissä hengityssuojaimissa 3M:n edistyksellinen elektreetti (suodatin) -materiaali (AEM) mahdollistaa viileämmän ulkoisen ilman hengittämisen hengityssuojaimen kautta.
  Sisäänhengitys on syklin viileämpi osa: sekä venttiilillisissä hengityssuojaimissa että venttiilittömissä hengityssuojaimissa 3M:n edistyksellinen elektreetti (suodatin) -materiaali (AEM) mahdollistaa viileämmän ulkoisen ilman hengittämisen hengityssuojaimen kautta.

 • Exhalation with both valved and unvalved respirators

  9320+Gen3 venttiilitön    9322+Gen3 venttiilillinen

  Uloshengitys:
  Kun käyttäjä hengittää sisään, hengityssuojain täyttyy kuumalla, kostealla ilmalla. Oikeanpuoleisen lämpökuvan sävyt osoittavat, miten Cool Flow™ -uloshengitysventtiilillä varustettu hengityssuojain päästää ilman ja sen luonnollisen lämmön ulos nopeammin. Kun lämmin uloshengitysilma pääsee venttiilin läpi, muut hengityssuojaimen osat jäävät viileämmiksi ja mukavammiksi.

  Hyöty on ihanteellinen pitkän ajanjakson käytössä varsinkin, kun olosuhteet ovat kuumat ja kosteat tai kun työ on fyysisesti vaativaa ja aiheuttaa todennäköisesti raskasta hengittämistä.


 • Breathing Resistance on different respirator models

  3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiilin avulla hiukkassuojaimesi pysyy viileämpänä

  Mitä alhaisempi hengitysvastus, sitä helpompi käyttäjän on hengittää sisään ja ulos, mikä lisää mukavuutta. 3M:n hengityssuojaimilla, joissa oli 3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiili, oli alempi uloshengitysilmavastus kuin 3M:n venttiilittömissä tuotteissa*.

  Vasemmalla olevasta kaaviosta nähdään Cool Flow™ -uloshengitysventtiilin vaikutus alkuperäiseen hengitysvastukseen, kun verrataan venttiilillisiä ja venttiilittömiä 9300+Gen3-tuotteita.


Vähemmän tarvittavaa suodatusmateriaalia saman suojaustason saavuttamiseksi

 • Suodatinkuitu
  ”Mitä parempi varaus, sitä suurempi kaappausalue...

  Käyttämällä ainutlaatuista valmistusprosessia, jokaisella kuidulla 3M AEM -rakenteessa on erittäin suuri sähköstaattinen varaus. Tämä korkea varaustaso mahdollistaa 3M-suodattimen jokaisen AEM-kuidun houkutella hiukkasia laajemmalta kaappausalueelta vetämällä ja kiinnittämällä ne itseensä.”

 • Eri suodattimien vertailu
  ...vaatii vähemmän suodatuskuituja samantasoisen suojan saavuttamiseksi.

  Vahva 3M AEM -varaus merkitsee sitä, että hiukkasten tehokkaaseen kaappaamiseen tarvitaan vähemmän kuituja. Tämä mahdollistaa 3M:n rakentaa tehokkaan suodattimen, jonka rakenne on paljon avoimempi kuin perinteisten elektreettisuodattimien, mikä vapauttaa ilman kulun.


 • Alhaisen hengitysvastuksen suodatintekniikka

  3M™ Aura™ 9300+Gen3 kertakäyttöisissä hengityssuojaimissa käytetään 3M:n AEM-suodatintekniikkaa: innovatiivinen suodatinmateriaali, joka minimoi hengitysvastuksen. Tämä mahdollistaa suodatuksen korkean suorituskyvyn ja pienemmän hengitysvastuksen käyttäjälle.
  Kaaviossa näet 9300+Gen3-sarjan alkuperäisen hengitysvastuksen verrattuna EN 149 -standardin rajaan.


Kehittäjän haastattelu

 • developer

  Tutustu uuteen 3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiilin venttiiliteknologian kehittäjään eksklusiivisessa haastattelussa.

  KATSO VIDEO

   


3M™ Aura™ Hengityssuojaimet