3M™-erityishiukkassuojainten 9900-sarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojausluokkien FFP1 (NSK 4), FFP2 (NSK 10) ja FFP3 (NSK 50) vaatimukset täyttävä suojaus pölyltä ja sumulta

Aktiivihiilikerros suojaa häiritseviltä hajuilta ja tietyissä malleissa myös vähäisiltä orgaanisilta höyryiltä, happokaasuilta ja otsonilta (NSK 10).

Kupera muoto, nenäpuristin ja kaksinkertainen nauhasto takaavat miellyttävän istuvuuden monenmuotoisilla kasvoilla

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 292KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Suojausluokkien FFP1 (NSK 4), FFP2 (NSK 10) ja FFP3 (NSK 50) vaatimukset täyttävä suojaus pölyltä ja sumulta
  • Aktiivihiilikerros suojaa häiritseviltä hajuilta ja tietyissä malleissa myös vähäisiltä orgaanisilta höyryiltä, happokaasuilta ja otsonilta (NSK 10)
  • Kupera muoto, nenäpuristin ja kaksinkertainen nauhasto takaavat miellyttävän istuvuuden monenmuotoisilla kasvoilla
  • Kevyt kuppimallinen suojain on kestävä ja muodossaan pysyvä
  • Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP1 on keltainen, FFP2 on sininen ja FFP3 on punainen
  • Kupera muotoilu, nenäpuristin ja kaksinkertainen nauhasto takaavat tiiviin istuvuuden erikokoisilla kasvoilla
  • Yhteensopiva 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa

Kevyet 3M™-erityishiukkassuojaimet suojaavat miellyttävästi orgaanisilta höyryiltä, happokaasuilta, otsonilta, vetyfluoridilta ja epämiellyttäviltä hajuilta luokkien FFP1, FFP2 ja FFP3 vaatimusten mukaisesti. Hengityssuojaimien aktiivihiilikerros suodattaa pois häiritsevät hajut. Kupera muoto, sisäpuolen pehmeä kasvotiiviste, nenäpuristin ja kaksinkertainen nauhasto auttavat säätämään suojaimen erimuotoisille kasvoille sopivaksi. Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan nopeasti.

3M™-erityishiukkassuojaimet suojaavat luotettavasti ja tehokkaasti pölyltä, sumuilta, orgaanisilta höyryiltä, happokaasuilta, otsonilta (NSK 10) ja vetyfluoridilta luokkien FFP1, FFP2 ja FFP3 vaatimusten mukaisesti. Aktiivihiilikerros suodattaa pois häiritsevät hajut, sopii hyvin esimerkiksi hitsaustöihin tai jätteiden lajitteluun. Kevyt kuppimallinen suojain on kestävä ja muodossaan pysyvä, ja sen kupera muoto, sisäpuolen pehmeä kasvotiiviste, nenäpuristin ja kaksinkertainen nauhasto varmistavat miellyttävän istuvuuden monenmuotoisille kasvoille. Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP1 (NSK 4) on keltainen, FFP2 (NSK 10) on sininen ja FFP3 (NSK 50) on punainen. Yhteensopiva 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Hengityssuojaimen tyyppi Kuppimuotoinen
Uloshengitysventtiili Kyllä, Ei
Hengityslaitteen koko Vakio
Terveydenhuollon käyttöön Ei
Suojaustaso FFP2, FFP1, FFP3
Määritetty suojakerroin 10, 4, 20 in

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).