3M™ Aura -hiukkassuojaimien 9300+Gen3-sarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Alkuperäinen 3-paneelinen kokoontaittuva malli sopii monille erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille

3M™ Cool Flow™ Comfort -venttiili päästää lämpimän uloshengitysilman entistä tehokkaammin pois suojaimesta, mikä lisää käyttömukavuutta. *verrattuna vastaavaan 3M™ Aura™ 9300+ ‑malliin

3M™:n edistyksellinen elektreettimateriaali (suodatin) helpottaa hengittämistä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 117KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Alkuperäinen 3-paneelinen kokoontaittuva malli sopii monille erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille
  • 3M™ Cool Flow™ Comfort -venttiili päästää lämpimän uloshengitysilman entistä tehokkaammin pois suojaimesta, mikä lisää käyttömukavuutta. *verrattuna vastaavaan 3M™ Aura™ 9300+ ‑malliin
  • 3M™:n edistyksellinen elektreettimateriaali (suodatin) helpottaa hengittämistä
  • Ylä- ja alapaneelien innovatiiviset liuskat helpottavat hengityssuojaimen asettelua ja säätämistä
  • Punotut nauhastot on värikoodattu tunnistamisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi (FFP2 on sininen, FFP3 on punainen)
  • Kohokuvioitu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista
  • Kokoontaittuvia ja yksittäispakattuja hengityssuojaimia on helppo säilyttää

3M™ Aura™ 9300+Gen3 -sarjan hiukkassuojaimet ovat suosittujen kokoontaitettavan mallisten 3M™ Aura™ -hengityssuojaimien kolmatta sukupolvea.

3M™ Aura™ 9300+Gen3 -sarjan kertakäyttöiset hengityssuojaimet täyttävät suojausluokkien FFP2 ja FFP3 vaatimukset vaarallisissa työympäristöissä miellyttävästi ja luotettavasti. Kyseessä on suosittujen kertakäyttöisten 3M Aura ‑hiukkassuojainten kolmas sukupolvi, jonka tuotteissa hyödynnetään edelleen alkuperäistä kolmipaneelista, kokoontaittuvaa mallia. Näissä hiukkassuojaimissa on käytetty suodatinmateriaalina 3M:n edistyksellistä elektreettimateriaalia (AEM), joka toimii tehokkaasti vaikeuttamatta kuitenkaan hengittämistä. Valikoimaan kuuluu 3M™ Cool Flow™ Comfort ‑venttiili, joka avautuu helpommin ja pidempään kuin alkuperäinen 3M™ Cool Flow™ ‑venttiili. Hengityssuojaimen ylä- ja alapaneeleissa olevat innovatiiviset liuskat (sekä venttiilillisten mallien uusi tarttumisominaisuus) helpottavat hengityssuojaimen pukemista, riisumista ja säätämistä. Punotut värikoodatut nauhastot kestävät käytössä ja nopeuttavat suojausluokan tunnistamista: FFP2 (NSK 10) on sininen ja FFP3 (NSK 50) on punainen. Pehmeä nenätiiviste tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja kohokuvioitu, muotoiltu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista ja parantaa yhteensopivuutta 3M-suojalasien kanssa. Nenäosan avulla suojaimen saa istumaan miellyttävästi erimuotoisille kasvoille.

Suositellut käyttökohteet
  • Vaaralliset työympäristöt

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Hengityssuojaimen tyyppi Kokoontaittuva
Uloshengitysventtiili Kyllä
Hengityslaitteen koko Vakio
Terveydenhuollon käyttöön Ei
Suojaustaso FFP2, FFP3
Määritetty suojakerroin 10, 20 in

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).