3M™ Aura™ -hiukkassuojaimien 9300+-sarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Alkuperäinen kolmipaneelinen rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille

Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa

Saatavana 3M™ Cool Flow™ -venttiilillä varustettuna, mikä vähentää lämmön muodostumista suojaimen sisälle

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 388KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Alkuperäinen kolmipaneelinen rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille
  • Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa
  • Saatavana 3M™ Cool Flow™ -venttiilillä varustettuna, mikä vähentää lämmön muodostumista suojaimen sisälle
  • Muotoiltu yläpaneeli mukautuu nenän ja kasvojen muotoihin ja asettuu tiiviisti kasvoille
  • Kohokuvioitu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista
  • Leukakappaleen muotoilu helpottaa suojaimen asettamista kasvoille
  • Kokoontaittuvia ja yksittäispakattuja hengityssuojaimia on helppo säilyttää
  • Tunnistamista helpottavat värikoodatut nauhastot: FFP1 (NSK 4) on keltainen, FFP2 (NSK 10) on sininen ja FFP3 (NSK 50) on punainen

3M™ Aura™ 9300+ -sarjan ergonomisissa, litteäksi taitettavissa kolmipaneelisissa hiukkassuojaimissa on käytetty hengitysvastusta alentavaa suodatinmateriaalia. Saatavilla suojausluokat FFP1, FFP2 ja FFP3 sekä venttiilillisiä ja venttiilittömiä malleja. Lisäksi hengityssuojaimissa on säätämistä helpottava innovatiivinen leukaosa ja kohokuvioitu, muotoiltu yläpaneeli, joka vähentää suojalasien huurtumista.

Käytä 3M™ Aura™ 9300+ -sarjan hiukkassuojaimia miellyttävään suojaukseen pölyltä ja sumulta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä. 9300+-sarjan suojausluokkien FFP1, FFP2 ja FFP3 hengityssuojaimet ovat vaatimusten mukaisia ja niitä käyttäessä voi puhua ja työskennellä käyttömukavuudesta tinkimättä. Kolmipaneelinen rakenne antaa tavallista enemmän liikkumavaraa kasvoille ja matala, muotoiltu ja kohokuvioitu yläpaneeli istuu tiiviisti, vähentää suojalasien huurtumista ja parantaa yhteensopivuutta silmälasien kanssa. Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa ja innovatiivista leukaosaa on helppo säätää. Tietyissä sarjan malleissa on 3M™ Cool Flow™ -venttiili, joka ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle ja parantaa suojaimen käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Hygieenisesti yksittäispakatut tuotteet ovat suojassa kontaminaatiolta ennen käyttöä ja punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP1 (NSK 4) on keltainen, FFP2 (NSK 10) on sininen ja FFP3 (NSK 50) on punainen. Taitettavat suojaimet on kätevä varastoida ennen käyttöä, ja ne ovat yhteensopivia 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).