1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Kertakäyttöiset hengityssuojaimet
 6. 3M™ Aura™ -hiukkassuojain terveydenhuoltoon 1800+-sarja

3M™ Aura™ -hiukkassuojain terveydenhuoltoon 1800+-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Venttiilittömät ja suojatulla venttiilillä varustetut mallit on hyväksytty lääkintälaitteita koskevan Euroopan neuvoston direktiivin (93/42/ETY) ja standardin EN14683:2005 tyypin IIR vaatimusten mukaisesti suusuojina käytettäviksi

Alkuperäinen kolmipaneelinen rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille ja sopii monille käyttäjille

Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa

Näytä enemmän tietoja

Tilaa 3M hammashoitotuotteita valtuutetulta jälleenmyyjältä

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Venttiilittömät ja suojatulla venttiilillä varustetut mallit on hyväksytty lääkintälaitteita koskevan Euroopan neuvoston direktiivin (93/42/ETY) ja standardin EN14683:2005 tyypin IIR vaatimusten mukaisesti suusuojina käytettäviksi
 • Alkuperäinen kolmipaneelinen rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille ja sopii monille käyttäjille
 • Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa
 • Muotoiltu yläpaneeli mukautuu nenän ja kasvojen muotoihin, ja siinä on tiiviisti istuva pehmeä nenätiiviste
 • Kohokuvioitu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista
 • Saatavilla lämmön ja kosteuden kertymistä vähentävällä suojatulla 3M™ Cool Flow™ -venttiilillä varustettuna
 • Leukakappaleen muotoilu helpottaa suojaimen asettamista kasvoille
 • Hygieeninen pakkaus suojaa hengityssuojainta epäpuhtauksilta ennen käyttöä

3M™ Aura™ 1800+ -sarjan hiukkassuojaimissa terveydenhuoltoon on käytetty hengitysvastusta alentavaa suodatinmateriaalia, ja niissä on ergonominen, litteäksi taitettava kolmipaneelinen muoto. Näitä mukavia hengityssuojaimia on saatavana suojausluokissa FFP1, FFP2 ja FFP3, ja ne on suunniteltu käyttöön terveydenhuollon työympäristöissä, joissa työntekijät saattavat altistua vaarallisille hiukkasille.

3M™ Aura™ 1800+ -sarjan hiukkassuojaimet terveydenhuoltoon suojaavat terveydenhuollon työympäristöissä esiintyviltä vaarallisilta kontaminanteilta miellyttävällä tavalla. Hiukkassuodattimissa on käytetty hengitysvastusta alentavaa suodatinmateriaalia ja niiden ergonominen, litteäksi taitettava kolmipaneelinen muoto antaa tilaa kasvojen liikkeille ja istuu monenmuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Muotoiltu yläpaneeli mukautuu kasvojen muotoihin ja auttaa yhdessä suuren, pehmeän nenätiivisteen ja nenäosan kanssa hengityssuojainta istumaan tiiviisti. Sarjaan kuuluu venttiilillisiä ja suojatulla venttiilillä varustettuja hengityssuojaimia. Venttiili ehkäisee suojalasien huurtumista ja lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisään sekä suojaa käyttäjää ilmateitse leviävien mikro-organismien sisäänhengittämiseltä. 1800+-sarjan hengityssuojaimissa on myös punotut värikoodatut nauhastot, jotka auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP1 (NSK 4) on keltainen, FFP2 (NSK 10) on sininen ja FFP3 (NSK 50) on punainen. Hygieenisesti yksittäispakatut tuotteet ovat suojassa kontaminaatiolta ennen käyttöä, ja taitettava muoto helpottaa niiden säilyttämistä. Yhteensopiva 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.