3M™ Ikkunakalvo


3M kehitti ikkunakalvot yli 50 vuotta sitten, ja olemme siitä asti parantaneet ja kehittäneet niitä eri tavoin. Liima- ja kalvotekniikoiden maailman johtavana kehittäjänä valmistamme kalvoja, jotka tehostavat tuotteita, joita käytät päivittäin, eli kannettavia tietokoneita, matkapuhelimia ja monia muita laitteita. Tehosta kalvojesi suorituskykyä 3M:n ikkunakalvojen avulla.

 • Jos vuokralaisesi valittavat, että huonelämpötila on liian korkea tai huomaat, että energiakustannuksesi ovat nousussa, 3M™ Ikkunakalvot voivat auttaa. Kalvomme tarjoavat suojaa onnettomuuksia, luonnonkatastrofeja, murtautumisia, pommiräjähdyksiä ja lentäviä lasinsirpaleita vastaan. Ne voivat myös yksinkertaisesti nostaa ikkunalasisi vastaamaan rakennusstandardeja.

  Tutustu toimistojen ikkunakalvoihin

 • 3M™ ikkunakalvojen avulla voit elää mukavasti kotisi jokaisessa huoneessa. Olitpa sitten huolissasi liiallisesta kuumuudesta ja häikäisystä, haalistuneesta sisustuksesta tai turvallisuudesta ja yksityisyydestä, meillä on ikkunakalvo, jolla voit parantaa kotisi mukavuutta.

  Tutustu asuinrakennusten ikkunakalvoihin


3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.


Toimistojen ikkunakalvot

Tilaa näkemiselle

Parasta kaikessa on, että se on 3M:n varmistama.


Kun valitset 3M™ Ikkunakalvon, valitset mielenrauhan. Miljoonien 3M™ Ikkunakalvoilla päällystettyjen ikkunoiden myötä voimme antaa takuun tuotteillemme. Tarjoamme alan kattavimpiin kuuluvan takuun.

3M:lle myönnettiin ensimmäinen auringonsuojakalvopatentti vuonna 1966, ja innovatiiviset ikkunakalvomme ovat suojanneet auringon haitallisilta säteiltä jo yli 50 vuoden ajan. Anna 3M:n kehitystyön palvella sinua. Valitse 3M, niin sinun ei tarvitse murehtia ikkunoita.


 • 50 vuoden kokemuksen kultainen ansiomerkki

  3M™ Ikkunakalvot. Niin erityislaatuinen, että et ole ehkä huomannut...

  Siinä juju piileekin. 3M™ Ikkunakalvo tarjoaa suojaa auringonvalon rajuilta vaikutuksilta esimerkiksi torjumalla jopa 97 prosenttia lämpöä tuottavista infrapunasäteistä ja jopa 99 prosenttia vahingollisista UV-säteistä. Poista kuumuus, säästä energiaa ja suojaa ihmisiä ja asioita, joista välität.

  Yli 50 vuoden käyttökokemus..


Haluaisitko 3M:n valtuutetuksi asennusliikkeeksi?

Klikkaa seuraavaa linkkiä ja täytä lyhyt verkkolomake, niin myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Nainen seisomassa auton vieressä.

Mukavuus on jo ulottuvillasi.

Oletko kiinnostunut 3M ikkunakalvoista autoosi? .
Tutustu 3M Auton yliteippaus ja suojaus -sivustoon...

LUE LISÄÄ