2 3M employees in sewing studio
Here, your ideas help shape everyday lives around the globe.

Työskentely 3M:llä

Laajennettu haku

Miksi työskentely 3M:llä on erilaista

Kulttuurimme on sellainen, ettemme koskaan peräänny haasteen edessä. Yhtenä maailman johtavista yrityksistä meillä on vahvuutenamme parhaimmat ja kirkkaimmat mielet, jotka työskentelevät paitsi oman uransa edistämiseksi, mutta myös koko maailman edistämiseksi.

 • Metsä aamuruskon aikaan
  Vaikuta maailmaan

  Me 3M:llä teemme työtä, jolla on merkitys: käytämme tiedettämme tavoilla, joilla on positiivinen vaikutus ihmisten elämään. Kestävä toiminta on liiketoimintamme ytimessä, mikä tarkoittaa luonnonvarojen suojelemista ja ekonomisten, ympäristönsuojelullisten ja sosiaalisten tekijöiden tasapainottamista samalla, kun käsittelemme maailmanlaajuisia haasteita. Meitä yhdistää yksi tavoite: haluamme parantaa kaikkien elämää.

  Tavaramerkki

  Kestävä kehitys

 • 3M-kyltti kampusalueella
  Ole osa johtavaa yritystä

  Täällä olet osa maailmanlaajuista yritystä, joka on tunnettu tinkimättömästä oikeudenmukaisuudestaan. Olemme olleet edelläkävijöitä jo yli 114 vuoden ajan, koska liikumme nopeasti, muutumme aikojen mukana ja toimimme aina eettisesti. Löydät inspiroivia mahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla, kuten terveydenhuollossa, elektroniikassa ja autoteollisuudessa, kehittämässä teknologioita, jotka tekevät elämästä helpompaa, turvallisempaa ja täydempää.

  Tutustu menettelyohjeisiimme

  Tutustu yhtiömme taloudelliseen tulokseen

 • 3M:n suunnittelujohtaja väkijoukossa
  Työskentele maailman fiksuimpien seurassa

  3M on älykkäiden ja motivoituneiden ihmisten sulatusuuni. Kulttuurimme hyväksyy kaikki ja kaikki tekevät yhteistyötä muiden uteliaiden ja luovien ihmisten kanssa. Erittäin laaja valikoima maailmanlaajuisia sijaintejamme, teknologioitamme ja tuotteitamme tarjoaa monia tapoja edetä urallasi juuri haluamallasi tavalla. Tarjoamme sinulle joustavuutta, jonka ansiosta voit varmistaa, että työelämäsi ja henkilökohtainen elämäsi ovat tasapainossa.

  Lisätietoja monipuolisesta ja osallistavasta kulttuuristamme

 • Kaksi 3M-työntekijää laboratoriossa
  Kasva haastavassa työssä

  3M:llä kysymme ”mitä jos”, koska se on elämäntapamme. Meidän mielestämme jokainen on johtaja, joten tarjoamme kehitysmahdollisuuksia urasi jokaisessa vaiheessa. Työskentelit sitten laboratorioissamme, toimistoissamme, tuotantolaitoksissamme tai tutkimuskeskuksissamme, tulet varmasti oppimaan, kasvamaan ja tekemään haastavaa ja palkitsevaa työtä, joka hyödyttää sekä sinua että 3M:ää. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

  Tutustu 3M:n monipuolisiin työmahdollisuuksiin

  Teknologiat

 • Kaksi työntekijää keskustelemassa
  Haluan tulla palkituksi tuotteliaisuudestani

  3M palkitsee sinut, koska olet erinomainen. Me maksamme suorituskyvystäsi: mitä enemmän osallistut 3M:n menestykseen, sitä enemmän menestyt itse. Tarjoamme kilpailukykyisen peruspalkan ja asemastasi riippuen saatat saada kannustinpalkkaa, joka riippuu yrityksen menestyksestä ja omasta työpanoksestasi. Tarjoamme myös monia etuuksia, jotka auttavat sinua elämään elämäsi mahdollisimman hyvin.

  Edut


Here, your passion becomes your purpose.

Here, your passion becomes your purpose.

Työskentely 3M:llä

 • Markkinointi ja viestintä

  Pääset käsiksi maailmanlaajuisiin markkinoihin ja jatkuvasti uudistuvien innovatiivisten tuotteiden esittelymahdollisuuksiin. Jos olet valmis tutustumaan maailman johtavan yhtiön resursseihin ja start-up-henkiseen yrittäjyyteen, tutustu Markkinointi & viestintä -osion tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

 • Myynti

  3M:llä sinulla on aina tarjota uusia tuotteita, jotka voivat ratkaista asiakkaidesi ongelmat. Innovoimme jatkuvasti ja vaikutamme lähes kaikilla teollisuudenaloilla.

 • Tutkimus ja kehitys

  Meillä on – toistaiseksi – 45 ydinteknologiaa, joten olemme innovaation eturintamalla lähes jokaisella teollisuudenalalla. Tutkimuksen & kehityksen alalla olet osa jatkuvaa ideavirtaa ja voit vaikuttaa tuotekehitykseen, joka parantaa miljoonien ihmisten elämää

 • Tekniikka: Yhtiö

  Insinöörit ovat innovaatiomme ydin. 3M:n sitoutuneisuus uusien ideoiden toteuttamiseen tarkoittaa sitä, että sinulla on vapaat kädet ja tarvittava tuki uusien teknologioiden käyttöön, uusien materiaalien kehittämiseen ja uusien ratkaisujen luomiseen. Tarjoamme tuotteita lähes jokaiselle teollisuudenalalle, joten tarjoamamme mahdollisuudet ovat ainutlaatuisia motivoituneille insinööreille.

 • Tekniikka: Tuotanto/laatu

  Täällä voit hyödyntää insinöörikokemustasi tarjotaksesi innovatiivisia ja maailmaa mullistavia ratkaisuja. Me kehitämme, suoraviivaistamme ja parannamme tuotantoprosesseja, tuotteiden laatua ja kokonaisvaltaisia kokemuksia.

 • Rahoitusala

  Yhteistyöhön keskittyvä kulttuurimme rohkaisee johtajuutta ja aloitekykyä, joten ei ole ihme, että olimme 15. sijalla Fortunen 50 arvostetuinta yritystä -listalla. Jos olet valmis työskentelemään yritykselle, joka on ollut menestyksen eturintamassa yli sadan vuoden ajan, tutustu 3M:n rahoitustyöpaikkoihin.

 • Henkilöstöhallinto

  Yli sadan vuoden ajan olemme tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja: tuotteita ja materiaaleja, jotka muuttavat ihmisten elämää ympäri maailman. Kaiken edistyneisyytemme salaisuus on energinen ympäristö, jossa jokaista kuunnellaan ja jokainen tiimin jäsen on johtaja ja edistäjä.

 • Informaatioteknologia (IT)

  3M:llä työskentelee käsittämätön määrä älykkäitä, motivoituneita ihmisiä. Kulttuurimme hyväksyy kaikki ja kaikki tekevät yhteistyötä muiden uteliaiden ja luovien ihmisten kanssa. Jos rakennat uraasi 3M:llä, sinulla on mahdollisuuksia työskennellä maailmanluokan järjestelmien ja teknologioiden kanssa, tarjota proaktiivista liiketoiminta-analyysia, edetä niin pitkälle kun taitosi ja kunnianhimosi sinut voivat viedä ja auttaa meitä muuttamaan tapaa, jolla harjoitamme liiketoimintamme. 3M:llä voit lisätä liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia ja kestävyyttä kehittämällä optimoituja maailmanlaajuisia liiketoimintaprosesseja, maailmanlaajuisesti yhteisiä tietoja sekä seuraavan sukupolven työkaluja ja järjestelmiä. Tutustu kiinnostaviin mahdollisuuksiimme täällä.

   

 • Hankinnat ja toiminta

  Johtavalla hankinta- & toimintaosastollamme voit työskennellä monilla aloilla, sillä alojamme ovat esimerkiksi kemialliset polymeerit, paperin ja pehmusteiden pakkaaminen, kankaat ja kuidut, informaatioteknologia ja moni muu. Meillä on tarjolla kenttä, johon juuri sinun kokemukseksi sopii.

 • Jakeluketju

  Kun olet jakeluketjun ammattilainen 3M:llä, tiedät, mitä asioiden liikkeelle saaminen tarkoittaa. Lean Six Sigma -periaatteiden käyttö ja jatkuva prosessien parantaminen tarkoittaa, että pyrit aina tehokkaampaan, nopeampaan ja tieteellisempään lähestymistapaan. Löydät myös uramahdollisuuksia, joita on tarjolla yhtä paljon kuin tuotteitamme.