3M Singapore Employees
Here, we’re all in this together.

Osallistaminen 3M:llä

3M:llä voit vaikuttaa luomaan paremman maailman. Käytämme tiedettä yhdessä parantaaksemme arkielämää. Olemme uteliaita ja luovia ihmisiä, joiden ideat muuttavat tulevaisuuden.

3M:llä on toimistoja yli 70 maassa, 35 000 työntekijää Yhdysvalloissa ja lähes 55 000 työntekijää muualla maailmassa. Luomme ympäristön, jossa kaikki hyväksytään, jossa kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi, kunnioitetuiksi ja arvostetuiksi ja jossa he voivat vapaasti luoda ja innovoida.

3M:llä monipuolisuus on tärkeä osa innovaatiota. Me etsimme ihmisten eroja ja arvostamme niitä – niin ajattelutavassa, kokemuksessa, etnisyydessä, iässä, sukupuolessa, uskonnossa, persoonallisuudessa kuin tyyleissäkin. Työntekijöidemme erilaiset taidot, kokemukset ja kyvyt vievät yrityksemme toimintaa eteenpäin ja pitävät meidät aallonharjalla.

Diversity is the difference and inclusion is leveraging those differences.

Diversity is the difference and inclusion is leveraging those differences.

 • Ihmiset


  Me etsimme ihmisten eroja ja arvostamme niitä – niin ajattelutavassa, kokemuksessa, etnisyydessä, iässä, sukupuolessa, uskonnossa, persoonallisuudessa kuin tyyleissäkin. Työntekijöidemme erilaiset kulttuurit, kansallisuudet, taustat, näkemykset sekä fyysiset ja henkiset kyvyt toimivat luovuutemme ja ideoidemme virtalähteenä. Työntekijöidemme erilaiset taidot, kokemukset ja kyvyt vievät yrityksemme toimintaa eteenpäin ja pitävät meidät aallonharjalla. Lisäksi ne kuvastavat asiakkaitamme ja markkinoitamme.

 • Kulttuuri


  Tavoitteenamme on ympäristö, jossa kaikki hyväksytään ja jossa työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi, sitoutuneiksi ja ovat vapaita luomaan ja innovoimaan. Syrjimättömyys on osa johtajuuskäytäntöjämme. ”I’m in” -kampanjamme julkistettiin 50 maassa ja sen tarkoitus on vahvistaa ja edistää syrjimättömyyden periaatettamme. Haluamme, että kaikki 3M:n työntekijät tuntevat olonsa arvostetuiksi ja voivat olla vapaasti oma itsensä työpaikallaan joka päivä.

 • Yhteisö


  Osallistuminen yhteisöihimme 3M:n ulkopuolella on tärkeä osa siitä, mitä teemme. Osallistumme työ- ja elinyhteisöidemme toimintaan, jotta voimme auttaa muita ja oppia heiltä, mikä puolestaan antaa meille virtaa parantaa jokaisen elämää. Kun ymmärrämme monipuolisuuden edut näissä tilanteissa, rakennamme myös 3M:n näkyvyyttä erinomaisena työpaikkana kaikenlaisille ihmisille.


3M:n työntekijöiden osallistamisvideo

3M Italian työntekijöitä

3M infografiikka, maailmanlaajuiset naiset


Ohjelmat ja tapahtumat

 • Kansainvälinen naistenpäivä
  Kansainvälisen naistenpäivän loi Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous vuonna 1977. 3M juhlii kansainvälistä naistenpäivää maailmanlaajuisesti. 3M:n työntekijöitä kannustetaan pukeutumaan punaiseen, huomioimaan ja kunnioittamaan heitä inspiroivia naisia ja tekemään paljon muuta. Katso, miten sijainnit ympäri maailmaa juhlistivat kansainvälistä naistenpäivää. Katso maailmanlaajuinen yhteenveto siitä, miten 3M juhlisti kansainvälistä naistenpäivää yli 50 maassa vuonna 2015, mukaan lukien tämä video Yhdistyneen kuningaskunnan/Irlannin juhlinnasta.
 • Vuonna 2002 Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous julisti, että toukokuun 21. päivä on vuosittainen kansainvälinen kulttuurisen monimuotoisuuden päivä. Vuonna 2011 ruohonjuuritason kampanja ”Tee yksi asia monimuotoisuuden ja osallistamisen eteen” julkaistiin juhlistamaan kansainvälistä kulttuurisen monimuotoisuuden päivää, jotta maailman kaikki ihmiset tekisivät jotain konkreettista monimuotoisuuden eteen. Me 3M:llä koulutamme ihmisiä kansainvälisestä kulttuurisen monimuotoisuuden päivästä ja rohkaisemme heitä osallistumaan siihen. Tässä joitakin resursseja ja ideoita:

  Liity GlobeSmartiin, niin saat tarkempia tietoja liiketoiminnasta yli 90 maassa.

  Tästä listasta saat inspiraatiota ja ideoita.

  Käy Do One Thing for Diversity -sivulla

  Yhdistyneet kansakunnat

 • Avain monimuotoisen potentiaalin käyttöön on osallistaminen. Osallistaminen johtaa sitoutumiseen, sitoutuminen kasvattaa luovuutta, luovuus tarkoittaa innovaatiota ja innovaatio näkyy kasvuna. Syyskuussa 3M:n tapahtumat ja aktiviteetit osoittavat, miten 3M:n työntekijät voivat tehdä ympäristöstään osallistavamman.

3M Keski-Amerikan infografiikka