Hammasammattilaisten ryhmä
Tiede mielenrauhan takana

3M tarjoaa tuotteita hengityksen ja ihon suojaamisesta sterilointi-indikaattoreihin. Näiden avulla voit varmistua siitä, että hoitotiimi ja potilaat ovat turvassa.

Luottamus sinun käsissäsi.

Potilaat ja suun terveyden ammattilaiset ovat tällä hetkellä tietoisempia bakteerien ja virusten vaaroista, kuin koskaan aiemmin. 3M on jo vuosien ajan tarjonnut ratkaisuja infektioiden torjuntaan terveydenhoitoalalla. Voimme auttaa vastaanottoasi palaamaan normaaliin arkeen tarjoamalla työkaluja ristikontaminaation ehkäisyyn ja sitä kautta mielenrauhan potilaille ja hoitohenkilökunnalle.

3M on tukenasi paluussa arkeen. Ei ainoastaan henkilösuojainten ja infektioiden torjuntatuotteiden valmistajana, mutta myös tarjoamassa laadukasta koulutusta suun terveyden hyvinvointiin. Lue lisää tuotevalikoimastamme, usein kysyttyjä kysymyksiä COVID-19-tautiin tai hammashoidon henkilösuojaukseen liittyen, sekä vastaanoton kontaminaation ehkäisystä.

Toimitamme ratkaisuja, jotka auttavat suojelemaan potilaitasi: suodatinmateriaalia, jonka läpi on helpompi hengittää. Ihonhoitotuotteita minimoimaan henkilösuojaimien jatkuvasta käytöstä aiheutuneita ihovaurioita, sekä steriloinnin valvontatuotteita.


Tartunnan torjuntatuotteet suun terveydenhuollon ammattilaisille

Hammasinstrumentit, kädet ja yleiset pinnat...tiedät kuinka tärkeää on pysäyttää mikro-organismien leviäminen vastaanotolla. Henkilösuojaimet ja sterilointi ehkäisevät ristikontaminaatiota ja sitä kautta patogeenien uhkaa potilaitasi kohtaan.

 • Tiimisi on dedikoitu potilaiden hoitamiseen. 3M tarjoaa henkilösuojaimia jotka ovat mukavia ja turvallisia käyttää. Lue lisää hammashoidon suu-nenäsuojaimista sekä hengitysuojaimista.

 • Suodattavien hengityssuojainten (FFR) on istuttava oikein ja tiiviisti, jotta altistumista voidaan vähentää odotetusti ja tehokkaasti. Tiivis istuvuus auttaa varmistamaan, että suurin osa hengitetystä ilmasta kulkee hengityssuojaimen suodatinmateriaalin läpi. Mikä tahansa, joka häiritsee hengityssuojaimen sopivuutta ja istuvuutta, vähentää suojaustasoa, jonka käyttäjä voisi saavuttaa hengityssuojaimella. Tietyt 3M ihon terveystuotteet voivat auttaa suojaamaan ihoa eivätkä häiritse hengityssuojaimen sopivuutta.

 • Steriloinnin valvonta ja varmistus on muutakin kuin toimienpiteiden kirjaamista. Se on tietoa siitä, että instrumentit on steriloitu oikein joka kerta. Se on valmiutta, jolla nopeutetaan sterilointiprosessin kriittisen tiedon saamista. Ja sen on varmuutta, joka on saavutettu noudattamalla parhaita tartunnan ennaltaehkäisyyn liittyviä käytäntöjä.


Olemme täällä auttaaksemme

Haluamme olla apunasi COVID-19 pandemiasta toipumisessa. Ole yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme jos sinulla tuotteisiin, koulutukseen tai tekniseen tuotetietoon liittyviä kysymyksiä.


Video

 • Huomaa: N95 vastaa eurooppalaista luokitusta FFP2.


 • Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.

 • Lähetämme tasaisin väliajoin päivityksiä hammashoitotuotteisiimme liittyen.

 • Euroopassa tuotteitamme myyvät ja toimittavat vain valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta. Sinulla on valta suojella vastaanottoasi ja potilaitasi – osta vain alla luetelluilta jälleenmyyjiltä.


 • 3M Brain Floss -blogi

  3M Brain Floss -blogi

  Tutustu blogiimme ja lue globaalin 3M Oral Care -tiimimme ajatuksia herättäviä ja oivaltavia kirjoituksia.