Yleistä tietoa

 • 3M Hammashoito pyrkii edistämään koko eliniän kestävää hampaiden terveyttä kehittämällä innovatiivisia hammas- ja oikomishoitoratkaisuja. Ne auttavat yksinkertaistamaan toimenpiteitä ja saavuttamaan toivotun kliinisen tuloksen. Olemme pitkään olleet hammas- ja oikomishoitotuotteiden edelläkävijä ja hyödyntäneet tiedettä tuotekehityksessämme. Kehitämme laadukkaita, edistyneitä tuotteita, joilla saat potilaasi hymyilemään.

3M Oral Care

Hammashoitotieteen edistäminen

Pyrimme parantamaan hampaiden koko eliniän kestävää terveyttä todistetusti tehokkailla hammas- ja oikomishoitoratkaisuilla.

SELAA TUOTELUETTELOAMME

3M Hammashoitotuotteet

 • 3M on nimetty viimeisten 10 vuoden aikana joka vuosi hammashoitoalan maailmanlaajuisesti innovatiivisimmaksi yritykseksi. Sen tuotteet tarjoavat hammashoitoalan ammattilaisille ennustettavuutta ja kyvyn hallita hoitotuloksia.

 • 3M on ollut oikomisalan ja esteettisen hammashoidon ratkaisujen johtaja yli 60 vuoden ajan. Tuotteemme tarjoavat tehokkuutta ja luovat paremman hoitokokemuksen niin oikomishoitoihin erikoistuneille hammaslääkäreille kuin heidän potilailleen.


 • 3M:n ydinosaaminen perustuu vertaansa vailla olevaan tieteelliseen tutkimukseen. Kaikkiin eliniän aikana ilmeneviin hammashoidon tarpeisiin vastaavien tuotteidemme kehityksen perusta on täten ainutlaatuinen.

 • 3M suunnittelee tuotteita, jotka pienentävät asiakkaan hiilijalanjälkeä edistäen kestävien käytäntöjen käyttöä sisäisesti.

 • Hammashoitotuotteet ja -palvelut auttavat hammashoitoalan ammattilaisia potilaiden hampaiden hoidossa ja sen parantamisessa.Ajankohtaista

 • 3M ™ Mobile True definition scanner

  3M on laseerannut maailman ensimmäinsen mobiilin intraoraaliskannerin, joka toimil tabletilla.

  Kirkas ja tarkka grafiikka helpottaa hoitosuunnitelmien laatimisessa ja esittämisessä potilaalle.

 • 3M is again crowned ‘most innovative’ dental company

  3M has claimed the dental industry’s innovation top spot for the eleventh consecutive year, cementing its worldwide reputation for developing technologies that are shaping the future of oral care.

  Read about 3M Dental Awards.