Sementit

Oikean sementin valinta ei tarvitse olla hankalaa. Kliinisessä käytössä toimiviksi todetut sementtimme on suunniteltu vahvaa ja luotettavaa sidostumista, erinomaisia esteettisiä tuloksia sekä äärimmäisen vähäistä jälkisensitiivisyyttä varten. Kun helppokäyttöisyys yhdistetään yksinkertaistettuihin tekniikoihin, pystyt toteuttamaan lähes minkä tahansa epäsuoran toimenpiteen vain yhdellä tai kahdella komponentilla.

Useita sementtejä vierekkäin

Kun tarvitaan sidoslujuutta, voit luottaa 3M™-sementteihin.

Luotettavat ja ennustettavissa olevat tulokset sekä helppo inventointi auttavat sinua saavuttamaan itsesi ja potilaittesi kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen.

LÖYDÄ OIKEA SEMENTTI
 • Hymyilevä hammaslääkäri

  Tervetuloa yksinkertaisuus

  Hammashoitoalan ammattilaisena tarvitset luotettavia tuotteita, jotka auttavat sinua yksinkertaistamaan toimenpiteitä ja saavuttamaan toivotun kliinisen tuloksen.
  Tuotteidemme taustalla on vuosikymmenien ajan kliinisessä käytössä toimivaksi todettu teknologia. Tuotteidemme avulla saat varmuutta työhösi huolehtimaan potilaittesi suunterveydestä.

Lujuus. Luotettavuus. Yksinkertaisuus. – Kuka sanoi, ettei kaikkea voi saada?

 • kuvake, jossa näkyy lujuus

  3M:n sementit ovat joukko kliinisessä käytössä toimiviksi todettuja sementointitekniikoita, jotka on suunniteltu lähes minkä tahansa epäsuoran toimenpiteen toteuttamiseen vain yhdellä tai kahdella komponentilla. Sementoinnin yhteydessä hyvän kliinisen tuloksen saavuttaminen on kiinni ennen kaikkea sidoslujuudesta, suorituskyvystä ja käytön helppoudesta. 3M:n tuotteet tarjoavat nämä kaikki.

 • kuvake, jossa näkyy valintamerkki

  Kun helppokäyttöisyys yhdistyy alan johtavaan suorituskykyyn, 3M:n sementit antavat enemmän vapautta työskennellä itselle sopivimmalla tavalla.

 • kuvake, jossa on hammas ja kaksi nuolta sen ympärillä

  Kun standardoit hoitotyön 3M:n sementeillä, saavutat luotettavia ja ennustettavia tuloksia kerta toisensa jälkeen. Sementit myös helpottavat inventointia ja nopeuttavat toimenpiteitä. Tällöin voit keskittyä tuottamaan potilaiden kannalta parhaita mahdollisia hoitotuloksia.

Valitse sementti, joka sopii tarpeisiisi

Universaali

Todistettu luotettavuus

Jokapäiväinen apu

3M™ RelyX™ Universal

3M™ RelyX™ Universal

3M RelyX Universal -muovisementtiä voi käyttää joko itsekiinnittyvänä sementtinä tai sidostettavana sementtinä yhdessä 3M™ Scotchbond™ Universal Plus -sidosaineen kanssa. 3M Relyx Universal tuottaa 80 % vähemmän sementtijätettä pienen sekoituskärjen ansiosta ja 50 % vähemmän muovijätettä ergonomisen ruiskumuotoilun ansiosta.

3M™ RelyX™ Unicem

3M™ RelyX™ Unicem 2

Varma valinta itsekiinnittyväksi muovisementiksi helppoutta, kätevyyttä ja luotettavuutta varten. RelyX Unicem on kaksoiskovetteinen, itsekiinnittyvä sementti joka on luja, värjäytymätön, pitkäikäinen ja paljon muuta.

3M™ Ketac™ Cem Plus

3M™ Ketac™ Cem Plus

Ketac Cem Plus resiinivahvisteinen lasi-ionomeerisementti on täydellinen yhdistelmä kätevyyttä ja hyväksi todettua kliinistä suorituskykyä. Erittäin luja kiinnitys ja äärimmäisen vähäinen jälkisensitiivisyys varmistavat ihanteelliset tulokset rutiinisementoinneissa.

Tunnetaan seuraavista asioista:

Helppous ja lujuus

Kliinisesti hyväksi todettu

Kestää kosteutta

Sidoslujuus

Kestää kosteutta

Esteettisyys

Pyydä lisätietoja Pyydä lisätietoja Pyydä lisätietoja

Liittyvät tuotteet

 • RelyX Fiber Post -lasikuitunastat eivät ole pelkkiä nastoja, vaan kokonaisvaltainen ratkaisu hampaan koronaalisen osan tukemiseksi ja korjaamiseksi silloin, kun omaa hammasta ei ole jäljellä riittävästi (<4 mm).

 • Hammaslääkärit ovat luottaneet Ketac Cem -lasi-ionomeerisementtiin jo yli 20 vuotta. Siitä on nyt saatavilla erilaisia annosteluvaihtoehtoja, kuten Clicker™, Applicap™, Maxicap™ sekä käsisekoitteinen jauhe+neste.

 • RelyX™ Veneer -laminaattisementti on ruiskuannosteltava laminaattien kiinnityssementti, joka on saatavilla useissa eri väreissä. RelyX™ Veneer -laminaattisementti soveltuu posliini- ja yhdistelmämuovilaminaattien sekä keraamisten laminaattien kiinnitykseen.


Hammaslääkärit kaikkialla maailmassa ovat luottaneet jo yli 50 vuoden ajan 3M:n sementtien lujuuteen, helppokäyttöisyyteen ja varmuuteen helpottaakseen toimenpiteitä ja pitääkseen hymyn potilaiden kasvoilla.


Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää hyvistä sementointituloksista


 • Helppo sementin valinta

  Valitse toimenpiteeseen paras mahdollinen sementti sekä tee valinnasta nopeaa ja helppoa.

 • Sementoinnin esikäsittelyopas

  Lue esikäsittelyoppaastamme materiaalityyppiin ja tuotteeseen perustuvat materiaalisuositukset.

 • Potilastapaus: Koko hammaskaaren rekonstruktio integroimalla kolme eri sementtiä

  Kliininen potilastapaus, prof. Carlos Eduardo Sabrosa

Tutustu tarkemmin alan asiantuntijoiden avustuksella

 • Brain Floss -blogin logo ja artikkelin kirjoittaja Günther Schlosser
 • hammas, josta poistetaan ylimääräistä sementtiä
 • Sementoinnin yleisimpiä haasteita ja niiden ratkaisuja

  Epäsuoran tekniikan töiden sementointi voi olla haastavaa. Opi tunnistamaan sudenkuopat, minimoimaan virheet, sujuvoittamaan toimenpidettä ja saavuttamaan onnistuneita pitkäaikaisia lopputuloksia.

  Tekijä: Günther Schlosser | Koulutuksen johtaja

Värin siirtyminen sinisestä violettiin

Tilaa täydentääksesi hammashoidon asiantuntemustasi ja saadaksesi erikoistarjouksia
Tilaa nyt

Tilaa täydentääksesi hammashoidon asiantuntemustasi ja saadaksesi erikoistarjouksia Tilaa nyt

Tilaa täydentääksesi hammashoidon asiantuntemustasi ja saadaksesi erikoistarjouksia   Tilaa nyt

 • Webinaari, jossa käsitellään sementointia ja hammashoitomateriaalien sidostamista
 • Maksuton webinaari: Hammaslääkärin opas sementointiin ja nykyaikaisten hammashoitomateriaalien sidostamiseen

  Tämän päivän sementointikäytännöt voivat olla hämmentäviä sementtivalintojen ja sidostamisen osalta sekä määritettäessä sopivinta tekniikkaa kuhunkin työhön. Tässä kaksiosaisessa webinaarissa käsitellään kiinnittämisen tieteellisiä näkökohtia, sementin valintaperusteita ja tekniikoita, joiden tiedetään tuottavan luotettavia ja pitkäaikaisia tuloksia useimmissa tavallisimmissa hoitotilanteissa.

  Esitelmöijä: Hl Daniel J. Poticny

  KATSO WEBINAARI (OSA 1 – 63 MIN.)

  KATSO WEBINAARI (OSA 2 – 62 MIN.)


liukuvärinen banneri

Haluatko kokeilla 3M:n sementtejä?

 • Ota yhteyttä edustajaan -kuvake
  • 3M:n tuoteasiantuntija voi kertoa sinulle joko tapaamisessa vastaanotollasi tai virtuaalisesti, miten 3M:n hammashoitotuotteet voivat yksinkertaistaa ja tehostaa työvaiheitasi. Ei ostopakkoa.

  • Lomakkeella antamiasi tietoja käytetään siihen, että 3M:n edustaja tai jokin valtuuttamistamme liikekumppaneista, jolle voimme jakaa henkilötietojasi 3M:n tietosuojakäytännön mukaisesti, voi vastata pyyntöösi sähköpostitse tai puhelimitse.

 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Lähetä

Anteeksi.

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Tutustu muihin hoitotoimenpiteisiin

Etkö löytänyt etsimääsi?

 • Olemme valmiita auttamaan. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat tietoa ja neuvoja tuotteistamme.

 • Etsi 3M:n valtuutettu jälleenmyyjä, aitojen ja laadukkaiden tuotteiden ostamista varten.

 • Tutustu hammashoitotuotteisiin online-tuoteluettelostamme. Luettelosta näkyy, millä jälleenmyyjälle tuotetta on saatavilla varastossa.

 • Saavuta entistä parempia lopputuloksia helpottamalla epäsuorien rakenteiden toteutusta.
  Tutustu ohjeisiin, tapaustutkimuksiin ja kliinisiin suosituksiin.