Koulutus

koulutus

3M Health Care Academy™ -portaalin koulutusohjelmat

Hammashoidon koulutus ja opintopisteet


3M Health Care Academy tuo ulottuvillesi maailmanlaajuisen tieteentekijöiden ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten yhteisön, jonka jäsenet toimivat mm. hammashoidon, infektioiden torjunnan, terveydenhuollon tietojärjestelmien ja monien muiden alan osa-alueiden parissa.


 • Rekisteröidy suun terveydenhoidon webinaariin
  Rekisteröidy suun terveydenhoidon tapahtumaan

  Nämä informatiiviset esitykset antavat tarkkaa ja mielenkiintoista tietoa uusimmista suun terveydenhoidon ammattilaisten saatavilla olevista tuotteista ja hoitomenetelmistä.

 • Verkko-oppimiskeskus
  Verkko-oppimiskeskus

  Verkko-oppimiskeskuksen multimediakoulutuskirjastossa voit tutustua tuoreimpiin hammashoidon tuotteisiin ja tekniikoihin. Opastuksiimme sisältyvät 3D-animaatiot helpottavat 3M:n suun terveydenhoidon tuotteiden ominaisuuksien, etujen ja kliinisten käyttöindikaatioiden hahmottamista. Webinaarikirjastostamme löydät CE-opintopisteitä antavia verkkokursseja, myös tulossa olevia suorana tai pyynnöstä esitettäviä webinaareja ja tuoteopastuksia. Kaikki webinaarit ja opastukset ovat MAKSUTTOMIA.

 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >