Varoitus

Varoitus

Järjestelmästä on löytynyt virheellinen kokoonpano. Ota yhteys pääkäyttäjään.

 
parhaat tuotteet metallialan ammattilaisille

Hiomatuotteet ammattilaisille, jotka osaavat arvostaa laatua

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteet

 • Vuosikymmenten kokemuksemme keraamisista materiaaleista sekä hioma- ja mikroreplikointitekniikoista on ollut käänteentekevän 3M™ Cubitron™ II -tuoteperheen tuotekehityksen perusta. Tuotteiden ainutlaatuinen suorituskyky perustuu 3M tarkkuusmuotoiltuihin keraamisiin hiomajyviin. Pyramidinmuotoiset hiomajyvät säilyttävät muotonsa hiottaessa, jolloin niihin syntyy aina uusia teräviä hiomajyvän kärkiä ja reunoja, jotka leikkaavat metallia, kuluvat tasaisesti ja takaavat erityisen pitkän käyttöiän ja tasalaatuisen lopputuloksen vähemmällä hiontapaineella. Tämän ansiosta 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteet muodostavat vähemmän lämpöä hiottaessa ja kestävät pitkään vielä senkin jälkeen kun perinteiset hiomatuotteet olisi heitetty pois loppuunkulutettuina.


Valokeilassa teknologia | Miten 3M on erilainen?

3M™ Cubitron™ II -tuotteiden tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä

Nopeutta teknologialla.

 • 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteissa käytetty tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä on teknologinen huipentuma, jossa yhdistyvät alkuperäisen Cubitron-hiomajyvän edistykselliset ominaisuudet ja 3M™ Trizact™ -hiomatuotteissa esiintyvä mikroreplikointitekniikka. Pyramidinmuotoiset hiomajyvät murtuvat hiottaessa säännönmukaisesti, jolloin hiomajyvään syntyy aina uusia teräviä kärkiä ja reunoja.

  Perinteiset keraamiset hiomajyvät ovat epäsäännöllisen muotoisia ja karkearakenteisia. Siistin ja tasaisen hionnan sijaan perinteinen hiomajyvä usein "raastaa" metallia, mikä kuumentaa sekä työkappaletta että hiomatuotetta – tämä hidastaa hiontaa, lyhentää hiomatuotteen käyttöikää ja aiheuttaa ei-toivottuja tuloksia, kuten kiillottumista.

  Kaikki 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteetValokeilassa tuotteet | Tutustu hiomanauhoihimme

Cubitron™ II tuotevalikoiman uudet hiomanauhat

 • 3M™ Cubitron™ II -hiomanauhat: joustava innovaatio

  Cubitron™ II ‑hiomanauhoissa on tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka säilyttää muotonsa hiottaessa. Hiomajyvä pysyy terävänä ja leikkaa metallia kuin veitsi. Uudistetusta valikoimastamme löydät enemmän karkeuksia, kokoja ja vaihtoehtoja samalla ensiluokkaisella suorituskyvyllä, johon olet tottunut 3M-tuotteissa. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja mm. seuraaville materiaaleille:


  • Ruostumaton teräs & kobolttikromi
  • Hiiliteräs & valurauta
  • Alumiini & muut pehmeät metallit
  • Titaani & korkean nikkelipitoisuuden seokset
  • Centerless- ja sylinterihionta & tasohiontasovellukset

  Näytä lisää


Ole meihin yhteydessä

Autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseesi parhaiten sopivat teollisuushiomatuotteet. 3M-hiomatuoteasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa, että saat työhösi parhaiten sopivat tuotteet.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tekniseen tukeen liittyvistä aiheista, voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse numeroon 09-5252 1.


3M™ Cubitron™ II -esitteet ja muut lisämateriaalit