1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Lamellilaikat
 6. 3M™ Cubitron™ II Lamellilaikka 969F

3M™ Cubitron™ II Lamellilaikka 969F

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Lamellilaikan muotoilu ja rakenne takaa siistin ja tasaisen hiontajäljen muotoilluilla tai epätasaisilla pinnoilla

Lamellit paljastavat uutta hiomapintaa jatkuvasti, mikä takaa nopean ja tasalaatuisen hionnan

Cubitron™ II -hiomatuotteet poistavat ainetta erityisen nopeasti, mikä parantaa tuottavuutta

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 145KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lamellilaikan muotoilu ja rakenne takaa siistin ja tasaisen hiontajäljen muotoilluilla tai epätasaisilla pinnoilla
 • Lamellit paljastavat uutta hiomapintaa jatkuvasti, mikä takaa nopean ja tasalaatuisen hionnan
 • Cubitron™ II -hiomatuotteet poistavat ainetta erityisen nopeasti, mikä parantaa tuottavuutta
 • Selkämateriaalin vahva polyesterikangas kestää korkean hiontapaineen sovelluksia
 • Laikan hartsisidos kestää hionnasta syntyvää korkeaakin kuumuutta

3M™ Cubitron™ II 969F -lamellilaikassa on kerroksittaisia hiomakangasliuskoja. Näissä ainutlaatuisissa lamellilaikoissa on erittäin nopeasti ainetta poistavaa hiomamineraalia kestävillä polyesterikangasliuskoilla. Laikoissa on jäähdytysaine ja puolijoustava, Y-polyesteriselkä, joka takaa erinomaisen kestävyyden.

3M™ Cubitron™ II 969F -lamellilaikka sopii metallin hiomiseen ja viimeistelyyn. Laikka on suunniteltu kestämään aggressiivisia hiomatöitä ja takaamaan tasaisen, siistin viimeistelyjäljen. Laikassa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää kerrostettuna kestävästä polyesterikankaasta valmistetuilla lamelleilla. Hiottaessa lamellit kuluvat niin, että ne paljastavat jatkuvasti uutta hiomamineraalia, mikä takaa nopean ja tasalaatuisen hionnan. Puolijoustava Y-polyesteriselkä takaa hiomatuotteen erinomaisen vahvuuden, kestävyyden ja korkean paineensietokyvyn esim. viisteyttämisessä ja purseenpoistossa. Jäähdytysaine varmistaa, että laikka pysyy käytössä viileämpänä ja auttaa estämään työkappaleeseen syntyviä värivirheitä. Näiden ominaisuuksien ansiosta 969F sopii hyvin sovelluksiin, jotka vaativat sekä kestävää että monipuolista hiomalaikkaa. Lamellilaikan muotoilu Lamellilaikat ovat erinomainen valinta keskitason hiontapaineella tehtäviin sovelluksiin, esim. erilaisten metallien hiontaan, tasoittamiseen, viistottamiseen, purseenpoistoon ja viimeistelyihin. Kerroksittaiset lamellit mahdollistavat jatkuvan uuden hiomapinnan paljastumisen ja ehkäisevät laikan tukkeutumista. Lamellilaikan muotoilu mahdollistaa sen monipuolisen käytön missä tahansa työssä. Cubitron™ II -tuotteen edut 3M Cubitron II -hiomatuotteet ovat nostaneet korkealuokkaisten hiomatuotteiden rimaa entisestään. Tuotekehityksemme perustana oli 3M keraaminen hiomajyvä, jonka pohjalta suunnittelimme säännöllisen muotoisen ja sähköstaattisesti hiomatuotteen pinnalle sijoitellun hiomajyvän. Nämä pyramidinmuotoiset hiomajyvät säilyttävät muotonsa hiottaessa, muodostaen aina uusia teräviä hiomajyvän kärkiä. Hiomajyvä viiltää metallia, toisin kuin perinteiset hiomajyvät, jotka "raastavat" metallia, mikä muodostaa lämpöä ja kuluttaa hiomatuotteen nopeasti loppuun. 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä takaa hiomatuotteen pitkäkestoisemman käyttöiän, nopeamman suorituskyvyn ja alhaisemman hiontalämpötilan. 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen poistaa enemmän ainetta huomattavasti alhaisemmalla hiontapaineella, mikä tekee hionnasta helpompaa. Siksi Cubitron™ II -tuotteet hiovat nopeammin ja kestävät pidempään kuin mikään markkinoilla oleva perinteinen, keraaminen ja teollisessa käytössä oleva hiomatuote. Tämä maksimoi tuottavuuden ja minimoi hiomatuotteen kulumisen ja käyttäjän rasituksen.

Suositellut käyttökohteet
 • Sopii korkean hiontapaineen sovelluksiin, kuten viisteytykseen ja purseenpoistoon

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.