1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomapaperilaikat
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Laikka 950U

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Laikka 950U

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ihanteellinen tasaisten pintojen valmisteluun ja korjaamiseen.

Erittäin avoin pintarakenne vähentää tukkeutumista, jolloin metalli- ja maalipartikkelit pääsevät poistumaan laikan pinnalta.

3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo tasaisen suurella suorituskyvyllä koko käyttöiän.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 144KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ihanteellinen tasaisten pintojen valmisteluun ja korjaamiseen
 • Erittäin avoin pintarakenne vähentää tukkeutumista, jolloin metalli- ja maalipartikkelit pääsevät poistumaan laikan pinnalta
 • 3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo tasaisen suurella suorituskyvyllä koko käyttöiän
 • Hookit™-kiinnityksen ansiosta hiomalaikan vaihtaminen on nopeaa ja helppoa
 • E-paperiselkä on suunniteltu erityisesti metallien hiontaan

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Laikka 950U on hiomalaikka, joka on suunniteltu toimimaan korkealla suorituskyvyllä useissa käyttökohteissa. Sen hiontavoiman takana on erittäin avoin jyväsirottelu. Hiomajyvänä on 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä. Nämä asiat yhdessä estävät tehokkaasti hiomalaikan pinnan tukkeutumista. E-paperiselkä on suunniteltu erityisesti metallien hiontaan.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Hiomalaikka 950U on ihanteellinen ratkaisu maalin, pinnoitteiden ja valssihilseen poistamiseksi teräkseltä. Se soveltuu mainiosti myös sitkeille ja perinteisesti hankalasti hiottaville pinnoille esim. alumiinille, lasikuidulle sekä muille pinnoille, jotka tukkivat helposti hiomalaikan pintaa. 950U-laikoissa on avoin pintarakenne, joka vähentää tukkeutumista. Laikassa on stearaatiton pinta, mikä vähentää pintakontaminaation riskiä. Näissä laikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia sen kovertamisen tai uurtamisen sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät pitävät muotonsa kuluessaankin, siten mahdollistaen äärimmäisen nopean hionnan läpi laikan käyttöiän. 3M tarjoaa laajan valikoiman Hookit-laikkoja erilaisiin käyttökohteisiin. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimataustaiset hiomalaikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteisiin, joissa 3M™ Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen. Hookit-hiomalaikat kiinnittyvät helposti ja nopeasti tarra-alustaan. Laikat ovat helposti irrotettavissa ja kiinnitettävissä koko käyttöikänsä ajan. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä laikkoja yhdessä 3M™ Elite -epäkeskohiomakoneiden kanssa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.