1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Cubitron™ II Hiomakangasnauha 967F

3M™ Cubitron™ II Hiomakangasnauha 967F

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kestävyys tarkoittaa vähemmän nauhojen vaihtoja ja enemmän käsiteltyjä osia per nauha

Erinomainen hiontateho ja suorituskyky hiiliteräksellä ja työkaluteräksillä, mikä parantaa tehokkuutta

Jäähdytysaine mahdollistaa voimakkaan hiomisen ja rankan aineenpoiston myös lämpöherkkien metallien ja esimerkiksi nikkeliseosten sovelluksissa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kestävyys tarkoittaa vähemmän nauhojen vaihtoja ja enemmän käsiteltyjä osia per nauha
 • Erinomainen hiontateho ja suorituskyky hiiliteräksellä ja työkaluteräksillä, mikä parantaa tehokkuutta
 • Jäähdytysaine mahdollistaa voimakkaan hiomisen ja rankan aineenpoiston myös lämpöherkkien metallien ja esimerkiksi nikkeliseosten sovelluksissa
 • Raskas selkämateriaali karkeammissa karkeuksissa kestää korkean hiontapaineen sovelluksia ja rankkaa aineenpoistoa

3M™ Cubitron™ II 967F -hiomakangasnauhassa on erittäin suorituskykyistä 3M:n tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää kestävällä ja vahvalla polyesteriselällä. Hiomakangasnauhassa on jäähdytysaine.

3M™ Cubitron™ II 967F -hiomakangasnauha takaa erinomaisen kestävyyden ja hiontatehon korkean hiontapaineen sovelluksissa. Kestävissä nauhoissamme on 3M:n tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää erinomaisen hiontatehon takaamiseksi, mikä tarkoittaa vähemmän nauhojen vaihtoja ja enemmän käsiteltyjä osia per nauha. Ne takaavat erinomaisen suorituskyvyn hiiliteräksellä, nikkeliseoksilla ja työkaluteräksillä, mikä parantaa tehokkuutta. Nauhoissa on jäähdytysaine, mikä takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn titaanilla ja muilla lämpöherkillä materiaaleilla. Niitä suositellaan käytettäväksi kuiva- tai märkähiontaan keskitason tai korkean hiontapaineen sovelluksissa, kuten epäkeskohiontajärjestelmissä tai telahiontasovelluksissa. Kestävä selkämateriaali vähentää nauhan kuoriutumista muihin kangasselkämateriaaleihin verrattuna. Se tukee nauhan suorituskykyä vaativissa sovelluksissa ja takaa tasalaatuisen hiontatehon. Hiomamineraali on kiinnitetty hartsisidoksella selkämateriaaliin, joten se kestää korkeita lämpötiloja ja korkeaa hiontapainetta. 3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät ovat merkittävä edistysaskel hiomateknologian saralla. Tämä keraaminen mineraali on suunniteltu käyttämällä patentoitua menetelmää parantamaan jyvien kovuutta ja kestävyyttä. 3M tuotekehitys suunnitteli keraamisen, pyramidinmuotoisen hiomajyvän niin, että se säilyttää muotonsa hiottaessa. Tällöin hiomajyvään syntyy aina uusia teräviä kärkiä, jotka leikkaavat metallia siististi, eivätkä koverra tai ”kynnä” perinteisten hiomamineraalien tavoin. 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän hiontateho on erittäin nopea ja se pitää hiontalämpötilan alhaisempana, mikä vähentää kuumuuteen liittyviä rasitusmurtumia ja värivirheitä. Koska 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä pysyy viileämpänä ja terävämpänä, se myös kestää pidempään kuin perinteiset hiomamineraalit. Valitse juuri oikeanlainen hiomanauha 3M hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa ja moniin erilaisiin metallityöstösovelluksiin. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät nauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin tasopintojen hiontaan ja viimeistelyyn – metallilevyjen tai -aihioiden terävien reunojen poistamiseen ja tasoittamiseen tai pintakuvion muodostamiseen ruostumattomiin teräslevyihin. Keskileveitä nauhoja käytetään yleensä backstand-hiomakoneessa hitsausjälkien poistoon tai valuvirheiden korjaamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Sopii aineenpoistoon, valuvirheiden poistoon, korkean hiontapaineen sovelluksiin, välihiontaan, pinta- tai tasoerojen poistoon ja kappaleiden muotoiluun. Soveltuu erinomaisesti kromipintojen poistamiseen vanhoista osista

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Karkeus 60+, 50+, 80+, 36+, 24+
Alustan paino YF Paino, ZF Paino
Hiontamateriaali Tarkkuusmuotoiltu keraaminen