1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauha

3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauha

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Takaa erinomaisen hiontatuloksen ja viimeistelyjäljen monilla metalleilla

Kangasselkä on vahva ja joustava ja sopii siksi aggressiiviseenkin hiontaan

Vedenkestävä, voidaan käyttää nestemäisten voiteluaineiden kanssa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Takaa erinomaisen hiontatuloksen ja viimeistelyjäljen monilla metalleilla
 • Kangasselkä on vahva ja joustava ja sopii siksi aggressiiviseenkin hiontaan
 • Vedenkestävä, voidaan käyttää nestemäisten voiteluaineiden kanssa
 • Kestää kuumuutta ja auttaa estämään värivirheitä
 • Erinomainen hiontateho ja käyttöikä parantavat suorituskykyä

3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauhassamme on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää vedenkestävällä Z- tai Y-polyesterikangasselällä.

3M™ Cubitron™ II 966F -hiomakangasnauha takaa tehokkaan pintaviimeistelyn monilla metalleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä, titaanilla ja muilla korkean nikkelipitoisuuden seoksilla. Hiomanauhassa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, ja se soveltuu erinomaisesti keskitason hiontapaineen sovelluksiin. Vedenkestävä Z- ja Y-polyesteriselkä takaa erinomaisen vahvuuden nauhalle, joka sopii käytettäväksi vesipohjaisten voiteluaineiden kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös kuivana. Näiden ominaisuuksien ansiosta 966F-hiomakangasnauha sopii hyvin sovelluksiin, joissa edellytetään kestävää hiomanauhaa. 3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät ovat merkittävä edistysaskel hiomateknologian saralla. Tämä keraaminen mineraali on suunniteltu käyttämällä patentoitua menetelmää parantamaan jyvien kovuutta ja kestävyyttä. 3M tuotekehitys suunnitteli keraamisen, pyramidinmuotoisen hiomajyvän niin, että se säilyttää muotonsa hiottaessa. Tällöin hiomajyvään syntyy aina uusia teräviä kärkiä, jotka leikkaavat metallia siististi, eivätkä koverra tai ”kynnä” perinteisten hiomamineraalien tavoin. 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän hiontateho on erittäin nopea ja se pitää hiontalämpötilan alhaisempana, mikä vähentää kuumuuteen liittyviä rasitusmurtumia ja värivirheitä. Koska 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä pysyy viileämpänä ja terävämpänä, se myös kestää pidempään kuin perinteiset hiomamineraalit. Valitse juuri oikeanlainen hiomanauha 3M hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa ja moniin erilaisiin metallityöstösovelluksiin. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät nauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin tasopintojen hiontaan ja viimeistelyyn – metallilevyjen tai -aihioiden terävien reunojen poistamiseen ja tasoittamiseen tai pintakuvion muodostamiseen ruostumattomiin teräslevyihin. Keskileveitä nauhoja käytetään yleensä backstand-hiomakoneessa hitsausjälkien poistoon tai valuvirheiden korjaamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Sopii keskitason hiontapaineen sovelluksiin monille metalleille, kuten ruostumattomalle teräkselle, titaanille ja muille korkean nikkelipitoisuuden seoksille

Tyypilliset Ominaisuudet