News

 • Placeholder

  Placeholder


Sisustuskalvot sisälle ja ulos

Puun lämpö. Metallin sileä ulkonäkö. Luonnonkiven viileys. Ja satoja muita vaihtoehtoja. 3M™ DI-NOC™ -sisustuskalvojen kattavassa valikoimassa on valinnanvaraa edulliseen hintaan. Valitse DI-NOC, niin et pety – sen laatu tyydyttää


Sisustuskalvojen käyttökohteet

 • Rakennusten entisöinnit
  Rakennusentisöinnit

  3M-kalvoja voidaan käyttää rakennusten sisätilojen ja ulkosivun uudistamiseen. Teksturoidut, metalliset, kiiltävät ja marmoriset efektit ovat kaikki mahdollisia 3M-sisustuskalvojen avulla. Ne saavat rakennuksen näyttämään uudelta vain murto-osalla kustannuksista.

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot

 • Teksturoidut ja luonnolliset design-kalvot sisätiloihin
  Teksturoidut ja luonnolliset design-kalvot sisätiloihin

  3M:n teksturoidut ja luonnolliset design-kalvot tarjoavat nopeita ja tehokkaita kunnostusratkaisuja, joiden asennuksen jälkeinen kunnossapito on yksinkertaista ja taloudellista. Hissit, saniteettitilat, vastaanottotiski; melkein minkä tahansa pinnan ulkonäköä voi muuttaa 3M-pintaviimeistelytuotteilla

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot

   

 • Valkotaulukalvot
  Valkotaulukalvot

  3M:n valkotaulumateriaaleilla seinät ja väliseinät on helppo muuttaa minkä tahansa kokoisiksi valkotauluiksi. Kalvoja voidaan käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin: toimistojen kokoustiloissa, yliopistoissa, lastentarhoissa, kouluissa tai vähittäismyynnissä. 3M:n avulla se on helppoa.

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot

   


3M DI-NOC -Sisustuskalvojen edut

 • Takuu
  Testattu ja hyväksi todettu

  3M DI-NOC -Sisustuskalvot kestävät erinomaisesti vettä, likaa ja kulumista. Nämä kalvot kestävät käyttöä sisätiloissa jopa 12 vuotta ja ulkotiloissa jopa 5 vuotta ja niiden edistynyt 3M-teknologia tarjoaa erinomaista laatua ja kestävyyttä sekä mielenrauhaa.

 • Edullinen ja laadukas
  Edullinen ja laadukas

  3M DI-NOC -Sisustuskalvot ovat kevyitä ja kiinnittyviä, ja ne voidaan asentaa paikan päällä vanhaan pintaan, mikä pienentää työvoima- ja materiaalikustannuksia luonnollisiin materiaaleihin verrattuna. 3M DI-NOC -tuotteilla voit luoda kokonaan uuden ulkonäön nopeasti ja edullisesti. Et joudu kuitenkaan tinkimään estetiikasta, sillä tuote muistuttaa hämmästyttävän paljon luonnollisia materiaaleja.

 • Helppo asentaa ja joustava
  Helppo asentaa ja joustava

  3M™ Comply™ -liimateknologian ansiosta ilma pääsee poistumaan liiman pienten ilmanpoistokanavien kautta, joten asennus on nopeaa eikä aiheuta kuplia. Kalvo kiinnittyy silti voimakkaasti käytännössä mihin tahansa pintaan. Helppo asennus säästää sekä aikaa että rahaa. Tasaisilla pinnoilla tai hankalien kaarteiden päälle. Täydellinen seiniin, kattoihin, lattioihin, huonekaluihin tai kiintokalusteisiin. Vinyylimateriaali on itsessään uskomattoman taipuisaa.


Videot


LisämateriaaliValtuutetut asentajat

Etsi lähin valtuutettu asentaja.


Tietoa Sisustuskalvoista

Remontointi on helppoa 3M DI-NOC-somistuskalvoilla. Näitä pintaviimeistelytuotteita voidaan käyttää lähes minkä tahansa pinnan muuttamiseen aidolta vaikuttavaksi puu-, marmori- tai tekstuuriviimeistelyksi. Entisöi ja uudista huonekalusi, seinäsi, pöytätasosi ja kalusteesi sekä muuta tilojesi tyyli kokonaan uudeksi edulliseen hintaan.