Työkalut ja ohjelmistot

Työkalut ja ohjelmistot

Tervetuloa työkalu- ja ohjelmisto-osioomme

Tuotetukea on saatavilla myös 3M:n tarjoamien työkalujen ja ohjelmistojen avulla. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

 • Jos sinulla on vaikeuksia päättää, mitä kypärään kiinnitettävää kuulonsuojainta käyttäisit kypärän kanssa, käytä uutta kolmivaiheista kypäräkiinnikkeisen kuulonsuojaimen valintaohjelmaa oikean kuulonsuojaimen valitsemiseen.

  Valitsemalla kypärän valmistajan ja mallin mukaan saat näkyviin yhteensopivat kypäräkiinnikkeisen kuulonsuojaimen ja kypärän yhdistelmät.

  Lisätietoja

 • E-A-Rfit™ mittaa toimivaksi todistetun F-MIRE (Field Microphone in Real Ear) -tekniikan avulla, miten hyvin kuulonsuojaimet toimivat kullakin työntekijällä. Kuulonsuojaimen melunvähennys mitataan suoraan ja objektiivisesti ilman, että työntekijän tarvitsee reagoida testisignaaleihin.

  Lisätietoja

 • Syöttämällä kemiallisen nimen, CAS-numeron tai 3M-materiaalin pääset nopeasti ja helposti katsomaan 3M™:n suojahaalarien kemikaalitestitietoja 3M:n kemikaalitestien kirjastossa.

  Tämän työkalun avulla löydät itsellesi oikean kemikaalisuojauksen.

  Siirry 3M:n kemikaalitestien kirjastoon 

 • 3M on kehittänyt laadukkaan ohjelmiston, joka helpottaa 3M™:n hengityssuojainten ja suodattimien valintaa. Käyttäjäystävällinen ohjelmisto auttaa käyttäjiä myös 3M™:n kaasu- ja höyrysuodattimien käyttöiän arvioinnissa sekä auttaa uusien, käyttöiän päättymisikäindikaattorilla (ESLI) varustettujen 3M™:n 6051i- ja 6055i-suodattimien käytössä.

  Lisätietoja

 • Huollon ja kunnossapidon valitsimen avulla voit varmistaa optimaalisen suoritustehon ja pidentää 3M™ Speedglas™ -hitsaussuojaimien, 3M™ moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten sekä uudelleenkäytettävien hengityssuojaimien käyttöikää.

  Lisätietoja