Kun on kyse turvallisuudesta, muutokset on tärkeä huomata

Kun on kyse turvallisuudesta, muutokset on tärkeä huomata

KATSO KAIKKI TUOTTEET

3M™:n 6000i-sarjan käyttöikäindikaattorilla varustetut suodattimet orgaanisille höyryille

Esittelyssä 3M™:n orgaanisille höyryille tarkoitetut suodattimet, joissa on käyttöiän päättymisikäindikaattori. Näissä innovatiivisissa suodattimissa on ainutlaatuinen 3M:n käyttöiän päättymisikäindikaattori (ESLI), jonka avulla käyttäjät voivat arvioida, milloin suodattimet tulee vaihtaa asianmukaisissa käyttöympäristöissä.*

 • Yksinkertainen ilmaisinpalkki
  Yksinkertainen ilmaisinpalkki

  Asianmukaisissa käyttöympäristöissä* käyttäjät voivat palkista huomata, milloin suodattimet tulee vaihtaa. Irrotettava tarra suojaa indikaattoria roiskeilta ja lialta.

  Näin se toimii>

 • Optimoi suodattimen käyttö
  Optimoi suodattimen käyttö

  Sen sijaan, että kaikille työntekijöille otettaisiin käyttöön yhteinen vaihtoaikataulu, työntekijät voivat indikaattorin ansiosta asianmukaisissa ympäristöissä vaihtaa suodattimet työtuntien, altistumistasojen, oman hengityskuvion ja ympäristöolosuhteiden perusteella.

 • Luotettavaa suojausta
  Luotettavaa suojausta

  3M:n käyttöikäindikaattori lisää mielenrauhaa säännöllisen vaihtoaikataulun lisänä ja voi joskus jopa korvata käytössä olevat aikataulut.

  Sopiiko indikaattori käytettäväksi ympäristössäni? >


 • Indikaattorin käyttäminen

  3M:n käyttöiän päättymisikäindikaattoria voi käyttää täydentämään käytössä olevaa suodattimien vaihtoaikataulua. Suodatin on vaihdettava normaalin ajoitetun aikavälin mukaan tai ESLI:n ilmaisun perusteella sen mukaan, kumpi tulee ensin. Joissakin tapauksissa ESLI:tä voi käyttää ensisijaisen suodattimien vaihdon määritystapana niin, että se korvaa käytössä olevan ajoitustavan. Voit selvittää seuraavasti, soveltuuko 3M:n käyttöiän päättymisikäindikaattori käytettäväksi ensisijaisena menetelmänä suodattimien vaihtoaikataulun määrityksessä:

 • 1) Selvitä työpaikkasi orgaanisten höyryjen altistustasot suorittamalla altistusmittaus.

 • 2) Syötä mittaustulokset Select and Service Life Software -ohjelmistoon. Jos ESLI ei ole käytettävissä ensisijaisena menetelmänä, sen käyttäminen nykyisen suodattimien vaihtoaikataulun täydentämiseen voi silti olla mahdollista.


*Katso 6000i-sarjan käyttöohjeista tai valinnan ja käyttöiän ohjelmistosta (Select and Service Life Software), sopivatko nämä suodattimet työympäristöösi.


Videot


Tuotetiedot