3M™ Scott™ AV-3000 HT -naamari

  • 3M ID XP101751202

Tämä erittäin tehokas naamari tarjoaa parannetun lämmönkeston ja käyttöturvallisuuden kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

Käytettäväksi 3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo -annosteluventtiilin kanssa.

SureSeal™-tekniikka takaa käyttömukavuuden ja hyvän istuvuuden.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Tämä erittäin tehokas naamari tarjoaa parannetun lämmönkeston ja käyttöturvallisuuden kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa
  • Käytettäväksi 3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo -annosteluventtiilin kanssa
  • SureSeal™-tekniikka takaa käyttömukavuuden ja hyvän istuvuuden
  • Päävaljaat sopivat palontorjuntaan ja teollisuuteen
  • Hyväksytty standardin EN 136-3 Class 3 mukaisesti

3M™ Scott™ AV-3000 HT on erittäin tehokas, innovatiivisista materiaaleista valmistettu naamari. Sen materiaalit on tehty tarjoamaan erinomainen lämmönkesto ja käyttöturvallisuus kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

3M™ Scott™ AV-3000 HT -naamari on tarkoitettu käytettäväksi 3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo -annosteluventtiilin kanssa ja siinä on käytetty hyväksi todistettua SureSeal™-tekniikkaa käyttömukavuuden ja istuvuuden varmistamiseksi. Tämän naamarin päävaljaat ovat normaalia pienemmät, joten ne eivät painaudu eivätkä ole epämukavat kypärän alla. Lisäksi naamarin suuri, korkeita lämpötiloja kestävä visiiri mahdollistaa erinomaisen näkökentän. AV-3000 HT:n tehokas linssi ja paneeli parantavat lämmönkestoa, ja linssin huurtumisenestopinnoite estää linssiä huurtumasta. Naamariin kuuluu myös 3M™ Scott™ Sight, joka on markkinoiden ensimmäinen naamariin integroitu lämpökamera. AV-3000 HT on hyväksytty käytettäväksi ainoastaan ProPak-f EZ-Flon ja ProPak-fx EZ-Flon kanssa. Se lämmönkesto on EN 137:n mukainen, se on palonkestävä ja se täyttää NFPA:n lämpösäteilyvaatimuksen 15 kW/m². Hyväksytty standardin EN 136:1998 Class 3 mukaisesti.

Tyypilliset Ominaisuudet