1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hioma-arkit ja -rullat
 5. Hiomakangasarkit ja rullat
 6. 3M™ Cubitron™ II Hiomakangasrulla 981F, 1.32 m x 45.7 m, 60+

3M™ Cubitron™ II Hiomakangasrulla 981F, 1.32 m x 45.7 m, 60+

 • 3M ID 7100200425
 • UPC 00068060522832

Tarkoitettu erityisesti pehmeiden metallimateriaalien, kuten alumiinin, messingin ja pronssin, hiontaan.

3M:n tarkasti muotoiltujen rakeiden hiontanopeus on poikkeuksellisen suuri pehmeitä metalleja hiottaessa ja viimeisteltäessä.

Tuotteeseen sisältyvä kuivavoiteluaine vähentää hiomatuotteen tukkeutumista.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarkoitettu erityisesti pehmeiden metallimateriaalien, kuten alumiinin, messingin ja pronssin, hiontaan
 • 3M:n tarkasti muotoiltujen rakeiden hiontanopeus on poikkeuksellisen suuri pehmeitä metalleja hiottaessa ja viimeisteltäessä
 • Tuotteeseen sisältyvä kuivavoiteluaine vähentää hiomatuotteen tukkeutumista
 • Mineraalien sidoksen lujuus vähentää hiomatuotteen kuoriutumista
 • Luja Y-painoluokan polyesterikangasselkä kestää viimeistelyä ja voimakasta hiontaa
 • Vedenkestävää polyesterimateriaalia käytettäessä hiontalämpötiloja voi alentaa nestemäisten jäähdytysaineiden avulla
 • Kestävä hartsisidos ehkäisee lämpöheikkenemistä ja pidentää hiomatuotekankaan käyttöikää

3M™ Cubitron™ II 981F -hiomakangasrulla on irtotavarana myytävä hiomatuote hiontaan, hitsausjälkien poistoon, viimeistelyyn ja pehmeiden metallien tasoittamiseen. Se on rakennettu kestävälle Y-painoluokan selkämateriaalille, jossa on nopeasti hiovia 3M:n tarkkamuotoisia rakeita. Materiaalin vedenpitävyys ja jäähdytysaine mahdollistavat tuotteen käytön nestemäisten jäähdytysaineiden kanssa, jotta hiomapinta ei tukkeudu alumiinia, pronssia ja messinkiä hiottaessa.

Pehmeisiin metalleihin liittyvien haasteiden ratkaiseminen 3M™ Cubitron™ II 981F -hiomakangasrullasta tehdyt hiomatuotteet on tarkoitettu ratkaisemaan kolme yleistä alumiinin ja muiden pehmeiden metallien hiontaan ja viimeistelyyn liittyvää ongelmaa: hiontakuormitus, reunojen kuoriutuminen ja käyttäjän väsyminen. Kuormituksen vähentämiseksi alumiinia, pronssia ja messinkiä käsiteltäessä hiomatuotteeseen on sisällytetty kuivavoiteluaine, joka mahdollistaa hiomarakeiden pysymisen suhteellisen puhtaina niiden pinnalle kertyvästä metallista, jolloin mineraalin hiomapinnan hiontateho säilyy. Vedenkestävän selkämateriaalin ansiosta käyttäjä voi myös huuhdella työkappaleen pintoja ja hiomakangasta käytön aikana, jos hiomatuote alkaa tukkeutua. 3M™ Cubitron™ II 981F -hiomakangasrullasta valmistetuissa hiomatuotteissa on kestävä Y-painoluokan polyesterikankainen selkämateriaali, joka kestää aukkojen ja liitossaumojen työstämiseen ja ahtaissa kohteissa tapahtuvaan purseenpoistoon liittyvän kuormituksen. Toisin kuin muissa hiomakangastuotteissa, tässä tuotteessa on patentoitu hartsirakenne, joka parantaa mineraalien tarttuvuutta ja vähentää edelleen kuoriutumismahdollisuuksia. Työntekijöiden väsymys voi olla huolenaihe pehmeämpiä materiaaleja hiottaessa. 3M™ Cubitron™ II 981F -hiomakangasrullan hiomatuote hioo tehokkaasti, ja 3M:n tarkkamuotoisten rakeiden ansiosta käyttäjä voi hioa kevyempää puristusta käyttäen, mikä voi vähentää käyttäjän fyysistä rasitusta. 3M:n tarkkamuotoiset rakeet 3M™ Cubitron™ II -tuotteiden perustana on pitkälle kehitetty 3M Precision Shaped Grain -teknologia. Sen terävät, kolmiomaiset rakenteet murtuvat jatkuvasti teräviksi pisteiksi ja reunoiksi, jotka höyläävät metallia siististi sen sijaan, että sitä koverretaan tai kaavitaan, kuten tavanomaisia hiomatuotteita käytettäessä tapahtuu. Tämän ansiosta hionta on nopeaa ja ja lämmönkehitys työkappaleessa vähentyy, mikä vähentää kuumuuden aiheuttamia vikoja. Lisäksi koska itse hiomatuote pysyy viileämpänä ja terävämpänä, se kestää huomattavasti kauemmin kuin tavanomaiset hiomatuotehihnat, mikä vähentää hiomatuotteen vaihtamiskertojen lukumäärää ja alentaa käyttökustannuksia. Hiomakangasrullan suljetussa pinnoitteessa on tiheästi hiontarakeita, jotka hiovat nopeasti ja tuottavat tasalaatuista viimeistelyjälkeä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Alustan paino YF Paino
Hiontamateriaali Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
Karkeus 50+
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 1320.8 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 45.72 m
Käyttökohde Puhdistus
Tausta materiaali Kangas
Tuotemerkit Cubitron™
Tuotemuoto Rulla