1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Kupusuojaimet
 6. 3M™ PELTOR™ Kuulonsuojain, vihreä, kypäräkiinnitys, X1P3

3M™ PELTOR™ Kuulonsuojain, vihreä, kypäräkiinnitys, X1P3

 • Osanumero X1P3
 • 3M-tuotenumero X1P3
 • 3M ID 7000103988
 • UPC 04046719695454

Vähentää melutasoa 26–27 dB mallin mukaan standardin EN 352:2020 mukaisesti testattuna

Leveä ja litteä päälakisanka on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset.

Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta

Näytä enemmän tietoja
Kuulonsuojauksen tyyli Kypäräkiinnitteinen
Tuotteen väri Vihreä
Sähköisesti eristetty Ei

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vähentää melutasoa 26–27 dB mallin mukaan standardin EN 352:2020 mukaisesti testattuna
 • Leveä ja litteä päälakisanka on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset
 • Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta
 • Korvakuppien kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa
 • 3M:n kehittämä korvapehmusteiden vaahtomuoviteknologia tehokkaan akustisen tiivistyksen ja luotettavan suojan takaamiseksi
 • Kaksiosainen päälakisanka mahdollistaa lämmön haihtumisen, ja sisäpuolen ruostumaton teräsrakenne jakaa paineen tasaisesti ja mahdollistaa käyttömukavuuden 8 tunnin ajan
 • Rakenne on suunniteltu siten, että se jakaa paineen tasaisesti ja takaa käyttömukavuuden
 • ABS-muovikuvut ovat jäykät, lujat ja iskunkestävät
 • Kupujen pehmeä kestomuovipolyuretaanista (TPU) valmistettu ulkokuoren pinnoite suojaa niitä hankaukselta ja kolhuilta

3M™ PELTOR™ X1 on kevyt kuulonsuojain, jossa on mukavat ja joustavat korvapehmusteet. Saatavana joko päälakisankaisena, kypäräkiinnitteisenä tai niskasangallisena mallina. Sankamallin päälakisanka on kaksinkertainen ja sähköeristetty, joten kuulonsuojaimet eivät hiosta päälakea. Käyttäjän mieltymysten ja käyttötarpeen mukaan kypäräkiinnitteiset malliversiot ovat saatavilla joko dielektrisellä sähköeristyksellä varustettuna tai vankkojen metallivarsien kanssa.

Käytä 3M™ PELTOR™ X1 kuulonsuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa vähäistä tai kohtalaista. Kevyt rakenne ja matalaprofiiliset kupit ovat ihanteellinen yhdistelmä, kun kuulonsuojaimet eivät saa häiritä työskentelyä. Ensimmäisen tason melusuojaukseen tarkoitetut 3M PELTOR X1 sarjan kuulonsuojaimissa on vihreä tunnisteväri. Sen ansiosta oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa. Sankamallin päälakisangan sähköeristetty kaksoisrakenne vähentää lämmön kertymistä päälaelle, ja muovipäällysteinen ruostumaton teräslanka tekee siitä 3M:n vankkatekoisimman. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen. Sangan pinnassa ei ole metallia, joten se on sähköeristetty ja suojaa tehtävissä, joissa on kipinöinnin tai sähköiskun vaara. Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu'uttamalla. Leveät ja joustavat korvapehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa. Käyttäjien erilaisten työskentelytarpeiden ja mieltymysten täyttämiseksi kypäräkiinnitteinen malli on saatavana P5-versiona, jonka dielektrinen suorituskyky on sama kuin päälakisankamallissa. Jos käyttötarve ei edellytä sähköeristystä, saatavilla on kypäräkiinnitteinen ja niskasangalla varustettu P3-malli. Vaimennustyynyjä ja vaahtotäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniapakkauksissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kuulonsuojauksen tyyli Kypäräkiinnitteinen
Tuotteen väri Vihreä
Sähköisesti eristetty Ei