1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Fiiberilaikat
 6. 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkasarja

3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkasarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Uudelleen suunniteltu tarkkuusmuotoiltu keraaminen 3M-hiomajyvä nostaa työskentelynopeuden ja käyttöiän uudelle tasolle varsinkin, jos se yhdistetään tehokkaisiin, uritettuihin 3M™-hioma-alustoihin.

Kun näitä fiiberilaikkoja käytetään erikoiskovilla hioma-alustoilla, hiominen vaatii tavanomaista vähemmän painetta säästäen käyttäjän voimia.

Pisimpään kestävä 3M-fiiberilaikka parantaa tuottavuutta ja minimoi laikan vaihdot manuaalisissa ja automatisoiduissa prosesseissa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Uudelleen suunniteltu tarkkuusmuotoiltu keraaminen 3M-hiomajyvä nostaa työskentelynopeuden ja käyttöiän uudelle tasolle varsinkin, jos se yhdistetään tehokkaisiin, uritettuihin 3M™-hioma-alustoihin.
 • Kun näitä fiiberilaikkoja käytetään erikoiskovilla hioma-alustoilla, hiominen vaatii tavanomaista vähemmän painetta säästäen käyttäjän voimia.
 • Pisimpään kestävä 3M-fiiberilaikka parantaa tuottavuutta ja minimoi laikan vaihdot manuaalisissa ja automatisoiduissa prosesseissa
 • Pyramidinmuotoiset, keraamiset hiomajyvät kuluvat tasaisesti, tuottavat vain vähän lämpöä ja pysyvät terävinä laikan koko käyttöiän ajan. Optimaalinen suorituskyky ja tasalaatuisin lopputulos saavutetaan käytettäessä erikoiskovia hioma-alustoja.
 • Sarja sisältää kolme 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkaa ja yhden tehokkaan, uritetun 3M™-hioma-alustan.

Saat entistä enemmän aikaan, kun yhdistät 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro ‑fiiberilaikan tehokkaaseen, uritettuun 3M™-hioma-alustaan. Fiiberilaikkojen tarkkuusmuotoillut keraamiset 3M-hiomajyvät on suunniteltu uudelleen, mikä nostaa 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteiden nopeuden ja käyttöiän uudelle tasolle. Laikoille tarkoitetut 3M™-hioma-alustat tarjoavat hyvän tuen hiomalaitteille. Ne edistävät mineraalien hajoamista ja parantavat suorituskykyä.

Täydellisen konejärjestelmän etu 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkasarja on osa kulmahiomajärjestelmää. Kun yhdistät 3M™ Cubitron™ II ‑laikat ja tehokkaat, uritetut 3M™-hioma-alustat sähkökäyttöiseen 3M™-kulmahiomakoneeseen (myydään erikseen), pääset uudelle tuottavuuden tasolle sekä vähennät tärinää, melua ja pölyä. Kun niitä käytetään yhdessä, kunkin komponentin tehokkuus paranee ja saavutetaan optimaalinen hiomateho, joka parantaa hiomatuotteen käyttöikää, leikkaavuutta ja tasaista laatua. Suunniteltu uudelleen legendaarisen suorituskykyiseksi Kuinka parhaasta tehdään vielä parempi? Kehittäessään 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkaa 3M-insinöörit uudistivat uraauurtavan tekniikan, johon 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteiden teho perustuu. Tämä uudelleen suunniteltu tarkkuusmuotoiltu keraaminen 3M-hiomajyvä leikkaa entistä nopeammin ja kestää entistä pidempään, mikä auttaa parantamaan työn tuottavuutta. 3M™-hioma-alustan yläpinta on kauttaaltaan uritettu, mikä tehostaa painetta hiottaessa. Tämä lisäpaine auttaa optimoimaan 3M™ Cubitron™ II -fiiberilaikkoihin sisältyvän tarkkuusmuotoillun keraamisen 3M-hiomajyvän murtamistehon, mikä nopeuttaa hiontaprosessia ja pidentää tuotteen käyttöikää. Parempia ratkaisuja kaikille teollisuudenaloille 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkasarja on suunniteltu teollisuudenalaasi ajatellen. Metallinvalmistuksessa 982CX Pro toimii erinomaisesti esimerkiksi terästeollisuuden kohteissa ja metallilevyissä. Tuote sopii hyvin laivan- ja veneenrakennuksen sekä metallinvalmistuksen eri käyttökohteisiin, joten toimialakohtaisiin haasteisiisi on vastattu. Koneiden valmistuksessa nämä fiiberilaikat mahdollistavat vaativien töiden tekemisen nopeasti maatalous- ja rakennusalalla, teollisuuskonealalla, elintarviketeollisuudessa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa. Maksimaalinen tehokkuus robotiikan käyttökohteissa Automatisoidut hiontaprosessit ovat vain yhtä tehokkaita kuin niissä käytetyt hiomatuotteet. Johtavat robotiikan järjestelmäintegraattorit ympäri maailmaa luottavat 3M™ Cubitron™ II -fiiberilaikkoihin niiden legendaarisen suorituskyvyn ja keskeytysten vähenemisen ansiosta. 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikan uudelleen muotoiltujen keraamisten hiomajyvien ansiosta robotit voivat hioa hitsejä ja maksimoida tehokkuuden vielä pitkään sen jälkeen, kun muut fiiberilaikat on vaihdettava. Yleisimpiä käyttökohteita • hitsausjälkien poisto • viisteytys • hionta • raskas jäysteenpoisto • robotiikka ja muut automatisoidut prosessit

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.