3M™ Paineilmakäyttöinen suorahiomakone

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kevyt ja kompakti rakenne tekee koneesta helposti käsiteltävän.

Laaja valikoima eri kierrosnopeuksilla ja teholla varustettuja paineilmakäyttöisiä suorahiomakoneita useiden eri hiomatöiden suorittamiseen.

Tarkasti tasapainotettu teräsrakenteinen moottori vähentää tärinää ja tekee käytöstä käyttäjälle miellyttävämpää.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kevyt ja kompakti rakenne tekee koneesta helposti käsiteltävän
  • Laaja valikoima eri kierrosnopeuksilla ja teholla varustettuja paineilmakäyttöisiä suorahiomakoneita useiden eri hiomatöiden suorittamiseen
  • Tarkasti tasapainotettu teräsrakenteinen moottori vähentää tärinää ja tekee käytöstä käyttäjälle miellyttävämpää
  • 3M™ Gripping-materiaalilla päällystetyt tarttumakohdat vähentävät tärinää, helpottavat pitävän otteen saamista ja vähentävät voimankäytön tarvetta

3M -suorahiomakoneet soveltuvat erinomaisesti koviin hiontatöihin, kuten aineenpoistoon ja hitsaussaumojen tasoittamiseen. Koneet on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, ja niissä on useita käyttäjän työskentelymukavuutta ja koneen hallittavuutta parantavia ominaisuuksia. Tarkasti tasapainotetun teräsrakenteisen moottorin ansiosta värinä ja paino ovat vähäiset. Rungon 3M™ Gripping -materiaali vähentää värinää entisestään ja helpottaa pitävän otteen saamista.

3M -suorahiomakoneen poistoilman suunta on säädettävissä, jonka ansiosta ilmavirta voidaan suunnata haluttuun suuntaan. Suorahiomakoneen käynnistäminen vahingossa on estetty turvakytkimellä.

3M -suorahiomakoneet soveltuvat useille 3M -viimeistelyhiomatuotteille.

Tyypilliset ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).