3M™ 384F -hiomakangasrulla

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kestävä polyesterikankainen selkämateriaali tekee tuotteesta erinomaisen kestävän hiomakäytössä.

Alumiinioksidihiomatuote hioo nopeasti ja tuottaa tasalaatuista ja hienoa viimeistelyjälkeä.

Hartsisidos vähentää lämmöstä johtuvaa heikkenemistä ja pidentää hiomatuotekankaan käyttöikää.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kestävä polyesterikankainen selkämateriaali tekee tuotteesta erinomaisen kestävän hiomakäytössä
  • Alumiinioksidihiomatuote hioo nopeasti ja tuottaa tasalaatuista ja hienoa viimeistelyjälkeä
  • Hartsisidos vähentää lämmöstä johtuvaa heikkenemistä ja pidentää hiomatuotekankaan käyttöikää
  • Vedenpitävä polyesterimateriaali tekee roskien poistamisesta helppoa
  • Suljetun pinnoitteen tavanomaista suuremman raetiheyden ansiosta kovilla pinnoilla saadaan aikaan entistä hienompaa viimeistelyjälkeä

3M™ 384F -hiomakangasrulla on rullalla oleva hiomamateriaali, joka on rakennettu kestävälle polyesterikankaiselle selkämateriaalille ja jonka suljettu pintarakenne tuottaa yhtenäistä hiontajälkeä. Alumiinioksidihiomamateriaali ja vedenpitävä polyesterirakenne tekevät tästä kankaasta ihanteellisen tuotteen sekä märkä- että kuivakäyttöön, kuten pintojen viimeistelyyn ja vikojen poistamiseen.

Kestävä hiomakangas 3M™ Cubitron™ ll 384F -hiomakangasrulla sopii kestävyytensä ja nopeasti hiovan hiomamateriaalinsa ansiosta parhaiten metallin hiontaan ja viimeistelyyn. Tämä hiomakangasrulla on valmistettu joustavalle ja vedenpitävälle polyesteripohjalle, sitä on miellyttävää käyttää, se on kestävää, ja se pystyy mukautumaan muotoiltujen osien muotoihin, jolloin saadaan aikaan tasainen viimeistelytulos. Hiomapuolella on suljettu alumiinioksidiraekerros, jonka ansiosta hionta on nopeaa ja viimeistelyjälki hienoa. Alumiinioksidihiomatuote Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden ammattilaisten keskuudessa sen suuren hiontanopeuden ja pitkän käyttöiän ansiosta. Mineraalista muodostuu kova ja kestävä hiomapinta, joka rikkoutuu itsestään ja paljastaa uusia hiontasärmiä, kun taas perinteiset hiomarakeet tylsyvät nopeammin. Suuren hiontanopeutensa, kovuutensa ja lujuutensa ansiosta sitä käytetään yleisesti hionta- ja viimeistelytarkoituksiin. Alumiinioksidi soveltuu käytettäväksi useille eri materiaaleille metallin- ja puuntyöstössä. Veden- ja lämmönkestävä 3M™ 384F -hiomakangasrullassa on myös hartsisidos, joka on erityisesti tarkoitettu vähentämään hionnan aikana tapahtuvaa lämmöstä johtuvaa ja kemiallista heikkenemistä. Tämä sidos on erittäin luja ja mahdollistaa nopean hionnan ja suuren hiontatehon. Tämä tekee siitä erinomaisen sekä kovien että pehmeiden pintojen tarkkuustyöstöön. Vedenpitävän polyesteriselkämateriaalin ansiosta puuntyöstössä käytettävä hihna voi huuhdella työkappaleen ja rullan pintoja käytön aikana, jotta pöly ja roskat eivät tuki hiomatuotteen pintaa ja jotta hionta on nopeampaa ja hiomatuotteen käyttöikä pitempi.

Tyypilliset Ominaisuudet