3M™ Hiomakangasnauha 384F

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä kaikilla metalleilla

Vedenkestävän selkämateriaalien ansiosta hiomanauhaa voidaan käyttää märkänä ja kuivana

X-kangasselkä kestää rankkaa aineenpoistoa ja hiomista

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä kaikilla metalleilla
 • Vedenkestävän selkämateriaalien ansiosta hiomanauhaa voidaan käyttää märkänä ja kuivana
 • X-kangasselkä kestää rankkaa aineenpoistoa ja hiomista
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja hiontapainetta
 • Sopii käytettäväksi backstand-hiomakoneissa, pöytähiomakoneissa, tasohiomakoneissa, käsikäyttöisissä nauhahiomakoneissa sekä leveillä nauhoilla tehtävään hiomiseen ja viimeistelyyn
 • Saatavilla karkeuksissa 36+ - 220+ ja P320 - P400

3M™ 384F -hiomakangasnauha on yleiskäyttöön soveltuva nauha, jossa on ensiluokkaista alumiinioksidimineraalia ja erittäin kestävä selkämateriaali. Erittäin suorituskykyinen hiomamineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Suositellaan käytettäväksi metallille ja joihinkin puunhiontasovelluksiin.

3M™ 384F -hiomakangasnauhalla saavutat tehokkaan hionnan ja pitkän hiomanauhan käyttöiän. Tämä hiomakangasnauha takaa tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn. Alumiinioksidimineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Tämän ansiosta nauha kestää korkeita lämpötiloja ja korkeaa hiontapainetta. Voidaan käyttää moniin erilaisiin töihin metallille ja puulle. Suljettu pintarakenne takaa tasaisen ja hienon viimeistelyn metallille. Selkämateriaali on vedenkestävä, joten nauhaa voi käyttää märkänä ja kuivana. Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden sovelluksissa sen hiontatehon, kestävyyden ja pitkän käyttöiän ansiosta. Sitä voidaan käyttää monille materiaaleille sekä puun että metallin hionnassa. Soveltuu myös metalliseoksille. Yleisin teollisuudessa käytetty hiomamineraali. 3M tarjoaa erilaisia nauhahiomatyökaluja moniin eri tarkoituksiin sekä puu- että metallintyöstösovelluksiin. Hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät hiomanauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin esimerkiksi puupaneelien mitoitusta tai viimeistelyä varten, metallilevyjen terävien reunojen hiontaan tai pintakuvion lisäämiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin levyihin. Keskileveät nauhat sopivat nauhahiomakoneisiin tasaisten ja kapeiden pintojen, kuten paneelien reunojen hiomiseen; kapeat nauhat puolestaan sopivat käsikäyttöisiin nauhahiomakoneisiin, esimerkiksi puukappaleiden, kuten kaapinovien, hiomiseen tai tasoittamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Sopii purseenpoistoon, yleiseen metallintyöstöön ja joihinkin puutöihin

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Karkeus 120+, 80+, 150+, 60+, P400, 240+, 220+, P320, 180+, 36+, 50+
Alustan paino XF Paino
Hiontamateriaali Alumiinioksidi