3M™ Trizact™ Hiomakangasrulla 307EA

Products
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja
 • Hyvä väliviimeistelyyn ja hienokiillotukseen ennen pintakäsittelyä
 • Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä vähentää osien värimuutosten riskiä
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Mikroniluokka
Micron_Grade
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä), Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Mikroniluokka
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Alustan paino
JE-paino
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
50 mm, 610 mm, 660 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
3500 mm, 50 m, 610 mm
Mikroniluokka
A100, A16, A30, A45, A5
Tuotemerkki
Trizact™
Tuotemuoto
Rulla
Lisätietoja
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja
 • Hyvä väliviimeistelyyn ja hienokiillotukseen ennen pintakäsittelyä
 • Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä vähentää osien värimuutosten riskiä

Käytä 3M™ Trizact™ 307EA kangasrullaa erilaisille koville metalleille pienen ja keskisuuren paineen sovelluksissa. 307EA kangasrullissamme on joustava JE-painoinen tausta, jonka avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja.

Hio tehokkaasti kovia metalleja, kuten hiiliterästä, titaania, kobolttikromia, ruostumatonta terästä ja muita nikkelipitoisia seoksia 3M™ Trizact™ 307EA kankaalla. 307EA kangasrulliamme käytetään usein metalliteollisuudessa, ortopedisissa implanteissa, kirurgin instrumenteissa, pintakäsittelyssä ja kiillotuksessa. Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja, joten se on ihanteellinen projekteihin, joissa edellytetään mukautuvaa käsihiomatuotetta, kuten hiiliteräksen loppuviimeistelyssä. Aggressiivisen mineraalin ja joustavan taustan yhdistelmän ansiosta hiomatuote voi hioa tehokkaasti vahingoittamatta pintaa, joten se sopii pintakäsittelyä edeltävään työkappaleen valmisteluun tasaista metallipintaa varten. Jäähdytysaine pitää hioma-aineen viileänä ja vähentää pinnan värivirheiden ja käpristymisen riskiä. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Käyttökohteet

 • Ihanteellinen hiiliteräkseen, titaaniin, kobolttikromiin, ruostumattomaan teräkseen ja muihin nikkelipitoisiin seoksiin
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.