3M™ Trizact™ Hiomakangasrulla 237AA

18  Products
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • X-painoinen tausta on jäykkä ja luja ja kestää teräksen purseet ja pinnanmuodot
 • Alumiinioksidi hioo terävästi mutta antaa hienon viimeistelyn
 • Ihanteellinen viimeistelysovelluksiin
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Mikroniluokka
Micron_Grade
18 Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä), Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Mikroniluokka
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Alustan paino
X paino
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
300 mm, 38 mm, 60 mm, 660 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
50 m, 660 mm
Määrä pakkauksessa
8
Mikroniluokka
A100, A16, A160, A30, A45, A5, A65, A80
Tuotemerkki
Trizact™
Tuotemuoto
Rulla
Lisätietoja
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • X-painoinen tausta on jäykkä ja luja ja kestää teräksen purseet ja pinnanmuodot
 • Alumiinioksidi hioo terävästi mutta antaa hienon viimeistelyn
 • Ihanteellinen viimeistelysovelluksiin

3M™ Trizact™ 237AA kangasrulla yhdistelee alumiinioksidimineraalin hienoviimeistelyominaisuuksia kestävään X-painoiseen taustaan. 237AA kangasrullamme sopivat hyvin työkappaleisiin, jotka edellyttävät aggressiivista hiontaa mutta hienoa viimeistelyä.

Käytä 3M™ Trizact™ 237AA kangasrullaa ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen, nikkelipitoisten seosten, titaanin ja alumiinin viimeistelyyn ja kiillottamiseen. 237AA kangasrullamme on suunniteltu loppukorjauksiin ja -puhdistuksiin hiomaprosessin päätteeksi. X-painoinen kangasselkä antaa lujuutta ja jäykkyyttä. Tämä kangas pysyy lujana, kun sitä taivutetaan tai rullataan, eikä se repeydy eikä kuoriudu. Se sopii erinomaisesti työkappaleisiin, jotka on jo muotoiltu ja valmisteltu hionnalla ja jäysteenpoistolla, sillä tässä vaiheessa prosessia osat vaativat usein hiomatuotteen, joka ei taivu käytön aikana. Alumiinioksidimineraali hioo terävästi mutta muodostaa pehmeän hiontakuvion ja tuottaa lopulta tasaisen, harjatun pinnan. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Käyttökohteet

 • Ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen, nikkelipitoisten seosten, titaanin ja alumiinin viimeistelyyn ja kiillottamiseen
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.