Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteet ja -sovittimet

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Lineri rullautuu katkaisulaitteeseen samalla, kun laite levittää pinnalle ohuen kerroksen selkäaineetonta teippiä.

Hallittu, yksivaiheinen kiinnitysratkaisu pelkällä sormenpainalluksella

Suojakuori vähentää katkaisulaitteen rullien tukkeumia

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lineri rullautuu katkaisulaitteeseen samalla, kun laite levittää pinnalle ohuen kerroksen selkäaineetonta teippiä
 • Hallittu, yksivaiheinen kiinnitysratkaisu pelkällä sormenpainalluksella
 • Suojakuori vähentää katkaisulaitteen rullien tukkeumia
 • Läpinäkyvät suojakuoret mahdollistavat nopean ja helpon tavan tarkistaa jäljellä olevan teipin määrän
 • Voidaan käyttää eri levyisten teippien kanssa

Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteilla selkäaineettoman teipin kiinnitys onnistuu nopeasti, helposti ja yhdellä kädellä. Näillä kevytrakenteisilla teipinkatkaisulaitteilla voi nopeasti ja helposti liimata, kiinnittää, asentaa tai laminoida paperia, muovia, metallia, puuta tai vaahtomateriaalia.

Scotch® ATG -teipinkatkaisulaite on kevyt ja yhdellä kädellä toimiva ratkaisu selkäaineettoman teipin kiinnittämiseen metalleihin, muoveihin, vaahtomuoveihin, paperiin ja moniin muihin materiaaleihin. Teipinkatkaisulaitteiden käyttö ei vaadi esivalmistelua, eivätkä laitteet tuota kaasuja, höyryjä tai voimakkaita hajuja. Lisäksi teipinkatkaisulaitteella saat yhtenäisen, siistin liimapinnan, joka ei tursuile, on siisti eikä tuota aerosoliliimojen ohiruiskeita. Käytön aikana selkäaineettoman teipin lineri irtoaa automaattisesti ja kelautuu takaisin teipinkatkaisulaitteeseen. Teipinkatkaisulaitteen avulla voit käyttää vain tarvittavan määrän teippiä, ja voit vaihtaa teippirullan helposti uuteen tai eri teippiin eri sovellusten välillä. Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteiden avulla voi nopeasti ja helposti liimata, kiinnittää, asentaa tai laminoida paperia, muovia, metallia, puuta tai vaahtomateriaalia. Sopii käytettäväksi tuotannossa tai asennuskohteessa. Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteilla selkäaineettoman teipin kiinnitys onnistuu nopeasti, helposti ja yhdellä kädellä. Näillä kevytrakenteisilla teipinkatkaisulaitteilla voi nopeasti ja helposti liimata, kiinnittää, asentaa tai laminoida paperia, muovia, metallia, puuta tai vaahtomateriaalia. Suositellut käyttökohteet Erilaisten kehysten kiinnitys Myynti- ja esillepanotelineiden kokoaminen Kylttien ja julisteiden kiinnitys Laitteiden ja ajoneuvojen sisätilaverhoiluiden ja -osien kiinnitys Mainosten kiinnittäminen Mattojen kiinnitys ja kuvien kehystys Kankaiden, vaahtomuovien ja tiivisteiden kiinnitys Scotch® ATG -järjestelmän toiminta Scotch® ATG -järjestelmä on ollut luotettu kiinnitysratkaisu 1970-luvun alusta alkaen. Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteet ovat käteviä, luotettavia ja monipuolisia työkaluja monien eri materiaalien kiinnitykseen. ATG -teipinkatkaisulaite on kannettava ja käsikäyttöinen ratkaisu, jonka avulla voidaan liimata lähes mitä tahansa muotoja ja kappaleita. Se soveltuu sekä suurten että pienten kappaleiden kiinnittämiseen. Aloita teippaus asettamalla Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteen kumirulla pintaa vasten. Paina sormella kevyesti liipasinta ja annostele kaksipuolista teippiä pinnalle. Lineri rullautuu liimauslaitteeseen samalla, kun laite levittää pinnalle ohuen kerroksen selkäaineetonta teippiä. Ei jätä sotkua tai vaadi kuivausta tai puhdistusta. Edistyneessä 3M akryyliliimassa on hyvä tarttuvuus ja se kestää korkeita lämpötiloja eikä sisällä happoja. Yleiskäyttöön suunniteltu liima tarttuu lujasti kiinnitettäessä. Scotch® ATG kaksipuolinen teippi on usein kustannustehokkaampi vaihtoehto moniin muihin kaksipuolisiin teippeihin, teipinkatkaisulaitteisiin, tarrapaloihin, hakasiin ja nestemäisiin liimoihin verrattuna. ATG-teipinkatkaisulaite rullaa teipin linerin takaisin laitteen sisään, mikä tekee käytöstä helppoa ja siistiä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita