Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 924

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Loistava yleiskäyttöinen selkäaineeton teippi. Se kiinnittyy lujasti ja kestää hyvin liuottimia sekä erittäin hyvin UV-säteilyä.

Kiinnittyy lujasti ja kestää hyvin liuottimia sekä erittäin hyvin UV-säteilyä

ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Loistava yleiskäyttöinen selkäaineeton teippi. Se kiinnittyy lujasti ja kestää hyvin liuottimia sekä erittäin hyvin UV-säteilyä
  • Kiinnittyy lujasti ja kestää hyvin liuottimia sekä erittäin hyvin UV-säteilyä
  • ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä

Käytä Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 924 erilaisten pinta- ja materiaaliyhdistelmien liittämiseen. Selkäaineettomassa teipissämme akryyliliima tiivistetyllä voimapaperilinerilla. Teippi on kääntäen rullattu, jotta sitä voidaan käyttää Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteissa.

Käytä Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 924 Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteissa. Selkäaineettomassa teipissämme akryyliliima tiivistetyllä voimapaperilinerilla. Teippi on kääntäen rullattu ja sitä voidaan käyttää useiden eri pinta- ja materiaaliyhdistelmien liittämiseen. Se on loistava yleiskäyttöinen liimateippi, joka tarttuu lujasti ja kestää hyvin liuottimia sekä erittäin hyvin UV-säteilyä. Se kiinnittyy välittömästi ATG-järjestelmästä annosteltuna. Hallittu liiman levitys onnistuu kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. ATG-teipinkatkaisujärjestelmä on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle sekä se on turvallisempi kuin kuumaliimat. Se on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 12 mm, 19 mm, 6 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,05 mm
Liimatyyppi 400 erittäin tarttuva akryyli