Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 969

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Järjestelmä pehmeällä akryyliliimalla, jolla on hyvä välitön tarttuvuus sekä hyvä pito monilla eri materiaaleilla, mukaan lukien useimmat muovit.

ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä.

ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Järjestelmä pehmeällä akryyliliimalla, jolla on hyvä välitön tarttuvuus sekä hyvä pito monilla eri materiaaleilla, mukaan lukien useimmat muovit
  • ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä
  • ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat
  • Käytä turvallisena vaihtoehtona kuumaliimoille

Käytä Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 969 kuumaliimojen turvallisena vaihtoehtona, jolla on hyvä välitön tarttuvuus sekä suuri pitolujuus monilla eri materiaaleilla, mukaan lukien useimmat muovit. Selkäaineettomassa teipissämme akryyliliima tiivistetyllä voimapaperilinerilla. Teippi on kääntäen rullattu ja sitä voidaan käyttää Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteissa.

Scotch® ATG Selkäaineettomalla teipillä 969 saat akryyliliimaisen, kääntäen rullatun teipin tiivistetyllä voimapaperilinerilla. Teippiämme voi käyttää Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteissa ja se on turvallinen vaihtoehto kuumaliimoille, jolla on hyvä välitön tarttuvuus sekä suuri pitolujuus monilla eri materiaaleilla, mukaan lukien useimmat muovit ja karkeat pinnat.

ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle, ja se kiinnittyy välittömästi

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 6 mm, 12 mm, 19 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,13 mm
Liimatyyppi 300 erittäin luja akryyli