3M™ Scotch-Weld™ DP-100FR epoksiliima, valkoinen, 48,5 ml

 • 3M ID 7100148760
 • UPC 00638060089897

UL 94 V-0 -sertifioitu, 60 sekunnin FAR 25.853 -vertikaalinen palotesti

Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta

Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • UL 94 V-0 -sertifioitu, 60 sekunnin FAR 25.853 -vertikaalinen palotesti
 • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
 • Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
 • Työskentelyaika vain 6 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 15 minuutissa
 • Valumattomuus takaa, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100FR on palonkestävä, valumaton, kaksikomponenttinen kova epoksiliima, joka kovettuu nopeasti ja on työstettävissä. Se on nopeasti huoneenlämmössä kovettuva epoksi, joka muodostaa jäykän liitoksen. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittamista. Valumattomuus takaa sen, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Palonkestävä liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin suurta staattista kuormitusta 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100FR on valumatonta ja monipuolista rakenneliimaa, joka on tarkoitettu yleiskäyttöön liimauksissa, joissa tuotteelle vaaditaan UL 94 V-0 -sertifiointi. Ei sisällä bromattuja tai antimonipohjaisia palonestoaineita. Sopii monille materiaaleille, mukaan lukien metallit, keraamiset pinnat, betoni ja puu. Suuren leikkauslujuutensa ansiosta se on vahvaa ja jäykkää, mikä tekee siitä ihanteellisen moniin eri sovelluksiin, sähkö-, rakennus- ja kulutustavarateollisuuksissa sekä yleisesti teollisuuden käyttökohteissa. Suositellut käyttökohteet

Palonkestäviin johtosilloituksiin Sovellukset, joita on työstettävä jälkikäteen Nopeisiin liimauksiin, joissa vaaditaan palonkestävän liiman käyttöä

Työskentelyaika vain 6 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan noin 15 minuutissa 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100FR:n sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on kuusi minuuttia, uudelleenasettelu tarkan lopputuloksen saavuttamiseksi on mahdollista. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 15 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Avausaika 6 min @ 72 °F (22 °C)
Fyysinen muoto Juokseva neste
Käyttökohde Kotelointi, Liimaus, Tiivistäminen, Valukotelointi
Leikkauslujuus 2200 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi Epoksi
Pinnan tyyppi Tasainen, Unpainted
Suoritustaso Best
Suunnitteluhaasteet Melun aiheuttaman tärinän ja voimakkuuden hallinta NVH
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 48.5 mL
Teollisuudenalat Kyltit, Metallintyöstö, Puuteollisuus, eErikoisajoneuvo
Tilavuus 48.5 mL
Tuotemerkit Scotch-Weld™
Tuotemuoto Kappale
Työelämä 4 min - 8 min
Varastointilämpötila (Celsius) 22℃
Yksikköä koteloa kohti 12.0