3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP110 Läpikuultava

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja

Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus metallien ja monien muovien kanssa

Mahdollistaa lämpölaajenemisen eri materiaalien välillä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Erittäin joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja
  • Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus metallien ja monien muovien kanssa
  • Mahdollistaa lämpölaajenemisen eri materiaalien välillä
  • Käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 20 minuutissa
  • Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP110 on yleiskäyttöön tarkoitettu, nopeasti asettuva ja joustava kaksikomponenttinen epoksiliima. Tämä viskositeetiltaan keskitasoa oleva liima kovettuu käsittelylujuuteen 20 minuutissa. Sillä saa joustavan liitoksen metalleille, keraamisille materiaaleille, puuhun ja useille muoveille.

Vahvat ja joustavat liitokset

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP110 on monipuolinen kaksikomponenttinen epoksiliima 1:1-sekoitussuhteella, joka on suunniteltu kovettumaan nopeasti antaen samalla joustavan liitoksen. Se sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, keraamisten materiaalien, lasin, puun ja monien muovien kanssa. Annostelussa ei tapahdu tiputtelua tai vuotoja, vaan se tapahtuu hallitusti ja tarkasti. Tämän leikkauslujuus on korkea ja kuoriutumislujuus hyvä. Nämä yhdistettynä hyvän joustavuuden kanssa tekevät siitä ihanteellisen erilaisia materiaaleja käyttäviin sovelluksiin esimerkiksi kuljetusväline-, erikoisajoneuvo-, sähkö-, urheiluväline-, rakennus- ja kulutustavarateollisuudessa sekä yleisesti teollisuudessa.

Suositellut käyttökohteet

Liimaukset ja liitokset

Liimaus ja kiinnitys

Kokoonpano ja tiivistys

Kapselointi ja valukotelointi

Vähemmän viivytyksiä nopean kovettumisen ansiosta

Tämän liiman sekoitussuhde on 1:1 ja työskentelyaika 10 minuuttia; näin saat riittävästi aikaa asetella ja sovitella osia ennen liiman asettumista. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut huoneenlämmössä 48 tunnin kuluttua. Tuote on saatavilla astioissa tai pienempinä Duo-Pak-patruunoina.

Mitä epoksiliimat ovat?

Epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat aluksi reaktiivisia nestemäisiä polymeerejä, joita sekoitettaessa syntyy kemiallinen reaktio, jonka jälkeen ne kovettuvat kiinteäksi materiaaliksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista kahteen vuorokauteen tai pidempään. Nämä rakenneliimat ovat koostumuksestaan riippuen leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan erittäin vahvoja, ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavallisen liimat. Epoksiliimoja käytetään monilla eri teollisuudenaloilla, kuten muun muassa ajoneuvo-, ilmailu-, kodinkone-, metalli-, urheiluväline- ja sähköteollisuudessa; sitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa, missä tarvitaan vahvaa liimausta ja ympäristöolosuhteiden kestoa.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).