Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 926

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Korkean suorituskyvyn selkäaineeton teippi, joka toimii usealla eri pinnalla ja materiaalilla. Se kestää erittäin hyvin liuottimia ja soveltuu käytettäväksi korkeissa lämpötiloissa.

ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä.

ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Korkean suorituskyvyn selkäaineeton teippi, joka toimii usealla eri pinnalla ja materiaalilla. Se kestää erittäin hyvin liuottimia ja soveltuu käytettäväksi korkeissa lämpötiloissa
  • ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä
  • ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat
  • Käytä tilanteissa, jotka vaativat lujaa pitovoimaa, suurta leikkauslujuutta ja korkeiden lämpötilojen kestoa

Käytä Scotch® ATG Selkäaineetonta teippiä 926 käyttötarkoituksiin, jotka vaativat lujaa pitovoimaa, suurta leikkauslujuutta ja korkeiden lämpötilojen kestoa. Teippimme toimii monella eri pinnalla ja materiaalilla, se on monipuolinen sekä nopea ja helppo käyttää.

Scotch® ATG Selkäaineeton teippi 926 on monipuolinen, kätevä, nopea- ja helppokäyttöinen teippi, joka toimii monella eri pinnalla ja materiaalilla. Teippimme on ihanteellinen käyttötarkoituksiin, jotka vaativat lujaa pitovoimaa, suurta leikkauslujuutta ja korkeiden lämpötilojen kestoa. Siinä on akryyliliima tiivistetyllä voimapaperilinerilla. Teippi on kääntäen rullattu ja se soveltuu hyvin esimerkiksi palkintojen nimikylttien kiinnittämiseen, vaahtomuovieristeille, hankalasti kiinnitettäviin kansioihin ja laatikoihin sekä pintoihin, jotka vaativat liimalta suurta sisäistä lujuutta. Teippimme on myös kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle sekä se on turvallisempi kuin kuumaliimat.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 6 mm, 12 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,13 mm
Liimatyyppi 300 erittäin luja akryyli, 350 erittäin suorituskykyinen akryyli