3M™ Kuumaliima 3792

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kuivuu kirkkaaksi tehden lopputuloksesta siistin

Avoin aika mahdollistaa kappaleiden kohdistamisen ja asettelun

3792: Kirkas, monikäyttöinen liima puulle, kankaalle, verhoiluun ja muille kevyille materiaaleille

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kuivuu kirkkaaksi tehden lopputuloksesta siistin
 • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden kohdistamisen ja asettelun
 • 3792: Kirkas, monikäyttöinen liima puulle, kankaalle, verhoiluun ja muille kevyille materiaaleille
 • 3792LM: Low melt -versio lämpöherkille pinnoille, kuten päällystetylle paperille ja POP-esittelymateriaaleille
 • Sopii erinomaisesti POP-esittelymateriaalille, kartongin sulkemiseen, huonekaluihin, verhoiluun ja puutöihin

3M™ Kuumaliima 3792 on valmistettu 100-prosenttisesti kiintoaineisesta termoplastisesta hartsista. Se on lämmitettäessä miedon tuoksuinen ja näin ollen se auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa. Tämä liima toimii nopeasti ja luotettavasti käytettäessä yhdessä 3M™ Kuumaliimauslaitteiden kanssa, sillä ne on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin käsin tehtävien liimaustöiden tarpeet.

Monikäyttöisen liimamme avoin aika on 40–50 sekuntia, mikä mahdollistaa helpon liimaustyön huonekaluissa, verhoilussa ja pikkuesineissä käytettävien kevyiden osien liittämisessä sekä puun, polyeteenin, polypropeenin liittämisessä ja pahvilaatikoiden suljennassa. Sen lähes välitön tarttuvuus lyhentää tuotantoaikoja PoP-kokoonpanossa, liitoksissa, kiinnittämisessä, varmistusliitoksissa, korjauksissa, valukoteloinnissa, paneelien liimauksessa, johtimien kiinnityksessä, niputuksessa, tiivistämisessä, koteloinnissa, jäykistämisessä, vaahtomateriaalien liimaamisessa ja pakkaamisessa.

3M Kuumaliima 3792 on valmistettu 100-prosenttisesti kiintoaineissesta termoplastisesta hartsista. Se sopii käytettäväksi 3M™ Scotch-Weld™ Kuumaliimauslaite TC:n,TC Quadrackin tai EC:n kanssa tyypistä riippuen. Se on lämmitettäessä miedon tuoksuinen ja näin ollen se auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa. Tämä termoplastinen liima kestää erittäin hyvin lämpöshokkia ja kuumuutta, se sopii eristyssovelluksiin eikä syövytä pintoja.

Tietoa kuumaliimoista Kuumaliimojen/kuumaliimatankojen korkea sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 121–196 °C. Niitä annostellaan kuumaliimauslaitteiden avulla, joita yleensä kutsutaan kuumaliimapistooleiksi. Kuumaliimat kiinnittävät välittömästi monia eri muoveja, paperia ja puuta, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Kuumaliimojen lähes välitön tarttuvuus nopeuttaa niin pakkaus- kuin tuotantotoimintoja.

LM- eli low melt -kuumaliimojen/kuumaliimatankojen suhteellisen alhainen sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 76–121 °C. Niitä annostellaan LM-liimauslaitteiden avulla, joita yleensä kutsutaan kuumaliimapistooleiksi. LM-liimoja voidaan hyödyntää lämpöherkkiä materiaaleja kuten vaahtomuoveja ja erilaisia muoveja kiinnittäessä. Ne kiinnittävät välittömästi, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Voimakkaasti tarttuva sulateliima saavuttaa käsittelylujuuden nopeasti

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.