3M™ Kuumaliima 3762

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Voimakkaasti tarttuva kuumaliima saavuttaa käsittelylujuuden nopeasti ja sopii sen vuoksi pakkaamiseen ja muihin käyttötarkoituksiin

Keskipitkä avoin aika mahdollistaa asemoinnin ja sovitussäädöt

Kiinnittää tehokkaasti huonosti tarttuvat pinnat, kuten kevyesti vahatut pinnat

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Voimakkaasti tarttuva kuumaliima saavuttaa käsittelylujuuden nopeasti ja sopii sen vuoksi pakkaamiseen ja muihin käyttötarkoituksiin
 • Keskipitkä avoin aika mahdollistaa asemoinnin ja sovitussäädöt
 • Kiinnittää tehokkaasti huonosti tarttuvat pinnat, kuten kevyesti vahatut pinnat
 • Lähes näkymätön liimauksen jälkeen, joten tarvetta rumille mekaanisille kiinnikkeille ja teipeille ei ole
 • Tarttuu aaltopahvi- ja kuitukartonkiin, puuhun, lastulevyyn ja vaimennusvaahtomuoveihin

3M™ Kuumaliima 3762 on 100% kiintoainepitoinen, riittoisa, nopeasti asettuva kuumaliima. Se on suunniteltu yleiskäyttöön sekä manuaaliseen kartonkien suljentaan ja yleisesti pakkaussovelluksiin. Kuumennettaessa määritettyyn sulamispisteeseen tämä liima tarttuu välittömästi ja saavuttaa käsittelylujuuden sekunneissa ja auttaa ylläpitämään nopeatempoista tuotantovauhtia.

Pidä tuotanto käynnissä

3M™ Kuumaliima 3762 on suunniteltu tarttumaan ja tiivistämään nopeasti, joten se vastaa laajamittaisen tuotannon vaatimuksia esimerkiksi pakkaamisessa, puutöissä ja kokoonpanotöissä. Nämä ominaisuudet nopeuttavat laatikoiden sulkemista ja mahdollistavat puun, paperin, aaltopahvin ja muiden kuitumateriaalien liimaamisen. Sen leikkaus- ja kuoriutumislujuus ovat suuria, mikä tarkoittaa että pakkauksesi pysyvät suljettuina ja komponentit liimattuina lähes kaikissa olosuhteissa.

Taloudellinen ja turvallinen

30 sekunnin avoin aika sekä liimapalon 3,2 mm paksuus riittävät sopivan kohdistamisen hakemiseen, joten se sopii nopeatahtiseen tuotantoon pakkaamisessa, puutöissä ja kuitumateriaaleja käyttävissä sovelluksissa. Tämä tuote on valmistettu 100-prosenttisesti kiintoaineisesta termoplastisesta hartsista, ja se sopii käytettäväksi yhdessä 3M™ Kuumaliimauslaitteiden kanssa. Koska tämä liima on haihtuvuudeltaan alhainen orgaaninen yhdiste (VOC), se on lämmitettäessä miedon tuoksuinen ja näin ollen auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa.

Suositellut käyttökohteet

Yleinen pakkaaminen

Korjaus

Lastulevyn uudelleenpakkaus

Myyntipisteet

Reuna- ja peitelevyt

Näytöt

Puutyöt

Messunäytteillepanot

Vaahtomuovisisukset

Käsityöt

Vahattujen pintojen liimaus

Kuumaliimojen hyödyt

Kuumaliimauslaitteet eli yleisesti ”liimapistoolit” ovat välineitä, joilla levitetään nesteytettyjä termoplastisia liimoja. Niitä on saatavilla niin alhaisten (Low-melt) kuin korkeiden (Hot-melt) lämpötilojen versioina. Alhaisten lämpötilojen liimauslaitteet kuumenevat noin 121 ºC lämpöisiksi ja ne sopivat käytettäväksi silloin, kun liimataan lämpöherkkiä materiaaleja, kuten elektroniikkaa, muoveja ja kangasta. Korkeiden lämpötilojen liimauslaitteet kuumenevat noin 193 ºC lämpöisiksi. Liimauslaite saa liiman virtaamaan, kun liimatanko syötetään sen kuumaan lämpökammioon, missä se sulaa lämmöltään kiinteän lämmityselementin avulla. Sulanut liima puristetaan sitten ulos suuttimen kautta joko paineilman, liipaisinmekanismin tai peukalosyöttöisen liipasimen antaman paineen avulla. Suutinkärkiä voidaan vaihtaa erilaista annostelua varten

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

3M™ Kuumaliima 37643M™ Kuumaliima 3762
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 5 kg, 10 kg
Muoto Juokseva neste
Pinnan tyyppi Puu