3M™ Kuumaliima 3738

Products
  • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen
  • Yleiskäyttöinen liima, joka pystyy liittämään monia eri materiaaleja
  • Sopii suuria määriä vaativiin tehtäviin suuren syöttönopeutensa ansiosta
  • Pitkä avoin aika antaa liimausaikaa ja helpottaa kappaleiden asettelua ja kohdistamista
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
  • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen
  • Yleiskäyttöinen liima, joka pystyy liittämään monia eri materiaaleja
  • Sopii suuria määriä vaativiin tehtäviin suuren syöttönopeutensa ansiosta
  • Pitkä avoin aika antaa liimausaikaa ja helpottaa kappaleiden asettelua ja kohdistamista

3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen, joka takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja poikkeuksellisen suorituskyvyn. Kehitimme kuumaliima 3738:n 100-prosenttisesti kiinteitä aineita sisältäväksi liimaksi, joka vastaa monien sovellusten vaatimuksia.

Saavuta toivotut tulokset 100-prosenttisesti kiinteitä aineita sisältävä 3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan liimauksen monille eri materiaaleille, mukaan lukien valumuottiytimet, puu, tietyt muovit ja lastulevy. Kuumaliima 3738:n suuri syöttönopeus mahdollistaa helpon annostelun ja riittoisana liimana sopii suuriinkin käyttökohteisiin. Yleiskäyttöön suunnitellun 3M™ Kuumaliima 3738:n avoin aika on pitkä ja suuriinkin kohteisiin riittävä pitkä liimausaika. Vaikka liima on kuivunut, kuumaliima 3738:n avulla on vielä mahdollista liittää ja liimata liimalla päällystetty osa sekä asetella ja asemoida se, mikä takaa halutun lopputuloksen.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3738 sopii käytettäväksi monissa eri sovelluksissa, mukaan lukien puutöissä, huonekaluissa, ajoneuvoissa, kuljetusalalla, ilmailualalla, verhoilussa, näytteillepanossa, mallikartoissa, sotilassovelluksissa, ikkunoissa, ovissa, rakennuksissa, palkintopokaaleissa, pikkuesineissä, äänentoistolaitteiden osissa, kaapistoissa, rakennusalalla, pakkauksissa ja elektroniikassa.

Kokoonpano Kokoamiskiinnitys Kiinnitys Varmistusliitokset Korjaus Suojaus Paneelien kiinnitys Johtimien kiinnitykset Niputus Tiivistys Kotelointi Vaahtomuovimateriaalien liimaus Pakkaaminen

Kuumaliimat lyhyesti Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimauspinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Helppo käyttää, valmis onnistumaan 3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen, ja saat sillä alalla tunnustetun lopputuloksen