3M™ Kuumaliima 3738

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen

Yleiskäyttöinen liima, joka pystyy liittämään monia eri materiaaleja

Sopii suuria määriä vaativiin tehtäviin suuren syöttönopeutensa ansiosta

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen
 • Yleiskäyttöinen liima, joka pystyy liittämään monia eri materiaaleja
 • Sopii suuria määriä vaativiin tehtäviin suuren syöttönopeutensa ansiosta
 • Pitkä avoin aika antaa liimausaikaa ja helpottaa kappaleiden asettelua ja kohdistamista

3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen, joka takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja poikkeuksellisen suorituskyvyn. Kehitimme kuumaliima 3738:n 100-prosenttisesti kiinteitä aineita sisältäväksi liimaksi, joka vastaa monien sovellusten vaatimuksia.

Saavuta toivotut tulokset 100-prosenttisesti kiinteitä aineita sisältävä 3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan liimauksen monille eri materiaaleille, mukaan lukien valumuottiytimet, puu, tietyt muovit ja lastulevy. Kuumaliima 3738:n suuri syöttönopeus mahdollistaa helpon annostelun ja riittoisana liimana sopii suuriinkin käyttökohteisiin. Yleiskäyttöön suunnitellun 3M™ Kuumaliima 3738:n avoin aika on pitkä ja suuriinkin kohteisiin riittävä pitkä liimausaika. Vaikka liima on kuivunut, kuumaliima 3738:n avulla on vielä mahdollista liittää ja liimata liimalla päällystetty osa sekä asetella ja asemoida se, mikä takaa halutun lopputuloksen.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3738 sopii käytettäväksi monissa eri sovelluksissa, mukaan lukien puutöissä, huonekaluissa, ajoneuvoissa, kuljetusalalla, ilmailualalla, verhoilussa, näytteillepanossa, mallikartoissa, sotilassovelluksissa, ikkunoissa, ovissa, rakennuksissa, palkintopokaaleissa, pikkuesineissä, äänentoistolaitteiden osissa, kaapistoissa, rakennusalalla, pakkauksissa ja elektroniikassa.

Kokoonpano Kokoamiskiinnitys Kiinnitys Varmistusliitokset Korjaus Suojaus Paneelien kiinnitys Johtimien kiinnitykset Niputus Tiivistys Kotelointi Vaahtomuovimateriaalien liimaus Pakkaaminen

Kuumaliimat lyhyesti Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimauspinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Helppo käyttää, valmis onnistumaan 3M™ Kuumaliima 3738 mahdollistaa lujan ja luotettavan liimauksen, ja saat sillä alalla tunnustetun lopputuloksen

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

3M™ Kuumaliima 37383M™ Kuumaliima 3738
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 10 kg, 5 kg
Muoto Juokseva neste