metalliputken hionta

Sinun työsi. Meidän hiomatuotteemme.

Kokeile tuoteuutuuksiamme ja näet, miten edistykselliset 3M hiomatuotteet voivat auttaa sinua parantamaan hiontaprosessiasi.

TILAA NÄYTE

Laadukkaat 3M hiomatuotteet nopeaan ja helppoon työskentelyyn.

Kun haluat nostaa toimintasi uudelle tasolle, valitse 3M-hiomatuotteet. Ratkaisumme perustuvat edistykselliseen teknologiaan, joista esimerkkeinä ovat mm. 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä ja erittäin mukautuva avoin Scotch-Brite verkkomateriaali. Teknologian mahdollistama suorituskyky tuntuu käyttäjän käsissä ja näkyy työn jäljessä.


Tutustu uusimpiin tuotteisiimme.

On luonnollista etsiä aina parasta ja uusinta vaihtoehtoa. Sen vuoksi tuotekehityksemme tekee jatkuvasti töitä, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin uusilla innovaatioilla. Haetpa sitten pitkäkestoista hiomalaikkaa, liuskalaikkaa tai katkaisulaikkaa, fiiberilaikkaa aineenpoistoon tai tehokkainta tuotetta puhdistushiontaan ja pintojen esivalmisteluun, löydät tarvitsemasi valikoimastamme.


metallin hiontaa kulmahiomakoneella ja hiomalaikalla, metalli kipinöi
Ota meihin yhteyttä.

Haluamme auttaa sinua valitsemaan käyttökohteeseesi parhaiten sopivat teollisuushiomatuotteet. 3M-hiomatuoteasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa, että saat työhösi parhaiten sopivat tuotteet.

KYSY ASIANTUNTIJALTA

Etsitkö jotain muuta?

Jos et löytänyt etsimääsi yllä olevien tuotteiden joukosta, tutustu koko laikkavalikoimaamme kulmahiomakoneisiin. Valikoimasta löydät kaikki ratkaisumme aina katkaisusta pinnan viimeistelyyn. Kaikki hiomatuotteemme perustuvat 3M:n edistyksellisiin teknologioihin sekä vuosikymmenten tietotaitoon hiomatuotteista ja metalliteollisuudesta.