Hitsaussauman hionta 3M™ liuskalaikalla 769F

Kustannustehokasta suorituskykyä

Tee tilaa 3M™ 769F -liuskalaikalle ja voit säästää kustannuksissa.


UUSI 3M™ Liuskalaikka 769F

 • Tämä uutuus 3M liuskalaikkojen tuoteperheessä antaa käyttöösi huippuluokan suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan. 3M™ liuskalaikka 769F sisältää 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, ja sen käyttöikä sekä suorituskyky ovat perinteisiä alumiinizirkonium-lamellilaikkoja huomattavasti paremmat. Tilaa näyte ja tutustu ainutlaatuiseen suorituskykyyn itse.


Liuskalaikka, jota olet odottanut.

Oletko turhaan etsinyt suorituskykyistä laikkaa kustannustehokkaaseen hintaan? Nyt voit lopettaa etsinnän. 3M™ liuskalaikka 769F on edullinen valinta suorituskyvystä tinkimättä. Erinomaisen hiomatehon ja pitkän käyttöiän takaa laikoissa hyödynnetty 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomamineraali.

 • 769F liuskalaikat

  3M™ 769F -liuskalaikassa on vahva polyesterikangasselkä ja 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää. Se kestää pitkään myös korkean hiontapaineen sovelluksissa, kuten viisteytyksessä, hitsaussaumojen hionnassa ja reunojen jäysteenpoistossa. Lisäksi laikat jättävät siistin hiontajäljen, minkä vuoksi ne soveltuvat myös kevyempiin sovelluksiin, kuten pinnan tasoittamiseen ja esivalmisteluun.Monipuolinen laikka moniin hiontasovelluksiin

Useimmissa työpajoissa liuskalaikkoja käytetään monipuolisesti eri sovelluksiin. 3M™ liuskalaikka 769F on yhtä monipuolinen kuin perinteiset liuskalaikat. Se on helppokäyttöinen ja soveltuu erittäin monenlaisiin käyttökohteisiin. Yksi iso ero siinä kuitenkin on: se on nimittäin perinteisiä laikkoja suorituskykyisempi, mutta kokonaistaloudellisesti edullisempi.

 • Metallireunojen viisteytys liuskalaikalla
  Viisteytys

  Viisteytys kuluttaa useimmat liuskalaikat nopeasti loppuun. Uusi 3M™ liuskalaikka 769F vastaa helposti tähänkin haasteeseen. Laikan polyesteriselkä kestää aggressiivisempaakin hiontaa, ja 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät leikkaavat metallia tehokkaasti ylikuumentumatta tai menettämättä hiomatehoaan. Saat reunoihin täydellisen viisteen, joka on heti hitsausvalmis.

 • Metallikappaleen jäysteenpoisto liuskalaikalla
  Jäysteenpoisto

  Metallikappaleiden reunoihin jää katkaisun tai leikkaamisen jälkeen usein teräviä jäysteitä. Tee jäysteenpoisto nopeasti, mutta vaurioittamatta kappaletta. 3M™ 769F -liuskalaikassa on 3M tarkkuusmuotoiltuja keraamisia hiomajyviä, minkä ansiosta laikka poistaa helposti jäysteet ja terävät reunat. Tuloksena on jäysteetön työkappale, joka on valmis seuraavaan työvaiheeseen.

 • Hitsaussauman hiontaa liuskalaikalla
  Hitsaussaumojen hionta

  Hitsaussaumojen hiontaan käytettävältä liuskalaikalta vaaditaan oikeanlainen hiomamineraalin ja selkämateriaalin yhdistelmä. 3M™ liuskalaikassa 769F on juuri sellainen. 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät poistavat ainetta nopeasti ja kestävät käytössä pitkään. Ne säilyttävät muotonsa hiottaessa ja muodostavat jatkuvasti uusia teräviä hiomajyvän kärkiä. Laikan selkämateriaali tukee hiomamineraalin optimaalista tehokkuutta, jolloin laikan hiomateho säilyy samana käyttöiän loppuun saakka.


Kaipaatko lisää vauhtia?

Jos tarvitset vielä nopeampaa suorituskykyä, kokeile 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteita

LUE LISÄÄ