3M-tuotteiden käyttö metalliteollisuudessa

Metalliteollisuuden sovelluksia, joissa 3M-ratkaisut auttavat parantamaan tuotantoprosessia ja tehokkuutta.

 • Kiinnitys
  Pysyvä kiinnittäminen

  Kestävää kiinnitystehoa. Paranna tuotteiden ulkonäköä sekä suorituskykyä, käytettävyyttä ja kokoamisaikaa – 3M:n kiinnitysratkaisujen avulla tuot markkinoille laadukkaampia ja kilpailukykyisempiä tuotteita.

 • Liittäminen
  Liittäminen

  Paranna tuotteiden ulkonäköä sekä suorituskykyä, käytettävyyttä ja kokoamisaikaa – 3M:n liittämisratkaisuiden avulla tuot markkinoille laadukkaampia ja kilpailukykyisempiä tuotteita.

 • Vaimennus
  Vaimennus

  Hiljaisuus on laadun merkki. Jos tärinänvaimennus ja melunhallinta ovat tärkeitä tuotteesi kannalta, tutustu 3M:n akustointiratkaisuihin.

 • Poista jäysteet ja terävät reunat metalliosista stanssauksen, leikkauksen tai muun työstämisen jälkeen. 3M tarjoaa laajan valikoiman hiomatuotteita tarkkaan jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn.

  Tuotteet jäysteenpoistoon ja hiomajälkien tasoitukseen

 • Kiinnittäminen
  Kiinnittäminen

  Unohda ruuvit ja suunnittele vapaasti. 3M:n kiinnitysratkaisut ovat kestäviä mutta myös helposti irrotettavia. Niillä voit korvata ruuvit, pultit ja niitit.

 • Viimeistele metallipinnat muuttamatta kappaleen geometriaa. 3M tarjoaa metallipintojen viimeistelyyn laajan valikoiman erilaisia hioma- ja viimeistelytuotteita, joissa tehokkuus ja tarkkuus ovat täydellisessä tasapainossa. Ne auttavat sinua viimeistelemään monenlaiset työt onnistuneesti.

  Viimeistelytuotteet

 • Tehokasta aineenpoistoa ja nopeaa hitsaussaumojen alasajoa. Muotoile osia projektin vaatimusten mukaan. 3M tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkiin hiontasovelluksiin.

  Hiomatuotteet

  Esite Hiomatuotteet kulmahiomakoneisiin (PDF, 1,73 Mt)

 • Käsihionta
  Käsihionta

  Kaikkia hiontatöitä ja päivittäisiä huolto- ja kunnossapitotöitä ei aina voida hoitaa hiomakoneella. 3M-hiomatuotteet käsihiontaan, kuten hioma-arkit ja viimeistelyarkit tarjoavat ratkaisuja vaikeisiinkin kohteisiin.

 • Hiomakoneilla hionta
  Hiomakoneilla hionta

  Oli kyse sitten hitsaussaumojen poistosta tai viimeistelyhionnasta, lopputulos riippuu käytettävistä työkaluista ja tarvikkeista. 3M:n valikoimasta löydät täydellisesti yhteensopivia hiomakoneita ja laikkoja metallitöiden eri vaiheisiin.

 • Kappaleen mitoituksesta viimeistelyyn ja tarkuushiontaan – 3M tarjoaa innovatiivisia hiontaratkaisuja vaativimmillekin teollisuuden aloille, kuten auto-, ilmailu-, öljy- ja kaasu- sekä metalliteollisuudelle.

 • Puhdas alku johtaa parhaaseen lopputulokseen. 3M:n ratkaisut metallipintojen puhdistushiontaan nopeuttavat ja tehostavat työtäsi. Niiden avulla poistat metallipinnoilta ylimääräiset kerrokset vahingoittamatta alla olevaa pintaa.

 • Putken tai metallilevyn leikkaaminen siististi voi olla haastavaa. 3M:n tuotteiden avulla leikkaaminen ja katkaiseminen sujuu nopeammin ja tarkemmin: jopa metallilevyjen mitoitus sujuu vaivatta.

 • Säilytä hitsaussaumat vahvoina, mutta pinta sileänä. Tuotteidemme avulla hitsauksen valmistelu, viisteytys, reunojen hionta ja mitoitus sujuu helpommin, puhtaammin ja tehokkaammin.

  Lisää hitsaussaumojen poistosta & pinnan tasoituksesta

 • Silmien, kuulon ja hengitysteiden suojaaminen on tärkeää hitsatessa ja hiottaessa. Tavoitteenamme on tarjota käyttömukavia ja hyvin suunniteltuja henkilösuojaimia, jotka antavat työntekijöillesi tehokkaimman mahdollisen suojan. Ostaessasi 3M:n henkilösuojaimia voit luottaa siihen, että 3M panostaa sellaisten tuotteiden kehittämiseen, joiden käytön työntekijät kokevat mukavaksi.