Luotettava kumppanuus

Luotettava kumppanuus

Varo piraattikopioita


Huippulaatuisten merkkituotteiden piraattikopioita on liikkeellä yhä enemmän terveydenhuoltosektorilla ja myös hammashoitotekniikan alalla. Tällä voi olla vakavia seurauksia potilaillesi, mutta ennen kaikkea sinulle hammaslääkärinä. Ongelma on hämäävän aidonnäköinen pakkaus, jonka sisältö on kuitenkin väärennetty. Aidon ja kopion eroa voi olla vaikea havaita.


Tunnista aito laatu kertasilmäyksellä

3M ESPE on alusta lähtien toiminut päättäväisesti piratismia ja kaikkia sen seurauksia vastaan.

3M ESPE on yksi hammashoitotuotteiden huippuyhtiöistä, ja se on luonut uudet laatunormit tunnuslauseenaan "Yhteistyössä paremman turvallisuuden puolesta".

Tämä logo on merkkinä sitoutumisestamme tähän periaatteeseen. Aina kun näet sen, voit olla varma, että olet ostanut aidon ja laadukkaan 3M ESPE -hammashoitotuotteen.


Kaikki hallinnassa

Ennen kuin valtuutetut jakelukanavakumppanimme voivat käyttää tätä hyväksyntämerkintää, ne ovat käyneet läpi 3M ESPE:n valtuutusprosessin – ja se perustuu molemminpuoliseen turvallisuuteen. Mikäli jakelukanavakumppanimme tekee minkään sääntörikkomuksen, se poistetaan hyväksyttyjen jälleenmyyjien luettelosta ja asetetaan 12 kuukauden karenssiin.


Miksi et itsekin pelaisi reilusti?

Osta 3M ESPE -hammashoitotuotteita vain hyväksytyiltä jakelukanavakumppaneilta. Vilkaiset vain nopeasti logoa, ja voit olla varma, että olet ostamassa aitoa tavaraa.

Löydät kaikki hyväksytyt jakelukanavakumppanimme Tuotteiden ostaminen -sivulta-


Lataa Luotettava kumppanuus -esite


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >