3M-hammashoitotuotteiden ostaminen

3M-hammashoitotuotteiden ostaminen

VALTUUTETUT 3M-JÄLLEENMYYJÄT

Auta 3M-yhtiötä takaamaan sekä potilaiden että hammaslääkärin vastaanottojen turvallisuus

Tiedosta pimeiden markkinoiden ja väärennösten vaarat ja ryhdy toimiin riskien välttämiseksi

Pimeät markkinat ja väärennetyt hammashoitotuotteet ovat vakavia maailmanlaajuisia ongelmia, jotka ovat hammashoidon ammattilaisten kiusana kaikkialla. 3M suhtautuu erittäin vakavasti potilasturvallisuuteen, ja pidämme velvollisuutenamme puolustaa potilaiden laadukasta hoitoa ja ylläpitää korkeimpia mahdollisia hammashoidon standardeja pimeiden markkinoiden ja väärennettyjen tuotteiden uhan edessä.

Vakava uhka potilasturvallisuudelle

 • Miten pimeät markkinat vaarantavat hammashoitopotilaiden terveyden

  Miten pimeät markkinat vaarantavat hammashoitopotilaiden terveyden

  Sitä mukaa, kun verkkokaupan rooli hammashoitotuotteiden myynnissä kasvaa, pimeät markkinat kasvavat myös. Pimeiksi markkinoiksi kutsutaan yleisesti valtuuttamattomien myyjien toteuttamaa tuotteiden maahantuontia ja myyntiä. Väitettyjä 3M-hammashoitotuotteita on tarjolla yhä useammassa sääntöjä kiertävässä verkkokaupassa, joten valtuuttamattomia 3M-tuotteita pääsee helposti markkinoille ilman juuri minkäänlaista valvontaa.

  Tällaisia hammashoitotuotteita voi olla vaikea erottaa aidoista tuotteista, ja niiden ostaminen voi olla houkuttelevaa, koska hinta on edullisempi verrattuna turvallisen toimitusketjun kautta myytäviin tuotteisiin. Pimeiltä markkinoilta ostettujen tuotteiden käytössä on merkittäviä haittapuolia, kuten esim. tuotteiden vikaantuminen virheellisen säilytyksen, kuljetuksen tai väärennetyn viimeisen käyttöpäivän vuoksi, puhumattakaan heikkolaatuisten väärennettyjen tuotteiden käytön vaaroista.


3M:n sitoutuminen potilasturvallisuuteen

 • 3M ei siedä minkäänlaista potilasturvallisuutta ja hammaslääkärien vastaanottoja vaarantavaa toimintaa

  3M ei siedä minkäänlaista potilasturvallisuutta ja hammaslääkärien vastaanottoja vaarantavaa toimintaa

  3M-yhtiöllä on nollatoleranssi kaikenlaista potilasturvallisuutta ja hammaslääkärien vastaanottoja vaarantavaa toimintaa kohtaan. Torjumme pimeiden markkinoiden ja väärennösten uhkaa ja suojaamme asiakkaitamme monilla eri toimenpiteillä, seuraavassa esimerkkejä:

  - Käytämme tuotteidemme myyntiin ja toimittamiseen varmistettua toimitusketjua (valtuutettua jakelukanavaa), jotta voimme taata hammashoidon ammattilaisten saavan aitoja materiaaleja ja laadukkaita tuotteita.

  - Seuraamme luvatonta myyntiä ennakoivasti ja puolustamme immateriaalioikeuksiamme oikeus- ja sääntelytoimin tavoitteenamme estää laittomien myyjien toimintaa.

  - Teemme yhteistyötä hammashoitoalan ja alan työntekijöiden yhteisön kanssa, mikä auttaa edistämään pimeiden markkinoiden ja väärennösten vastaista toimintakulttuuria.


Sinulla on valta suojella potilaitasi ja vastaanottoasi


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >