Success Simplified

Success Simplified -tekniikka epäsuorassa työnkulussa

Protetiikan toimenpiteiden parhaat käytännöt

Epäsuoran restauraation yksinkertaisempi työnkulku

 • parhaat käytännöt

  Proteettiset toimenpiteet voivat joskus olla erittäin monimutkaisia. Ne sisältävät useita erilaisia kliinisiä ja laboratoriossa tehtäviä työvaiheita ja jokaiseen vaiheeseen liittyy useita kliinisiä haasteita. Siksi 3M on laatinut protetiikan toimenpiteiden yhteiset parhaat käytännöt yhteistyössä viiden asiantuntevan hammaslääkärin kanssa. Parhaat käytännöt perustuvat uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja henkilökohtaiseen kokemukseen pitkältä ajalta kliinisissä ympäristöissä.

  Tavoitteenamme on perehdyttää hammaslääkärit valitsemaan proteettiset materiaalit indikaatiokohtaisesti ja tarjota heille kliinisiä vinkkejä materiaalien onnistuneeseen ja tehokkaaseen käyttöön ja perimmäisen tavoitteen, eli virheettömyyden saavuttamiseen.

  Yhteistyön tuloksena laadimme seitsenvaiheisen oppaan, joka sisältää kaikki vaiheet restauraatiomateriaalin valinnasta lopullisen rakenteen kunnossapitoon. Tarjoamme kattavaa koulutusta Success Simplified -blogissa, reaaliaikaisissa webinaareissa, luennoilla ja hands on-kursseilla.

  Lataa esite


Epäsuoran työnkulun seitsemän vaihetta

Jokaisessa toimenpiteen vaiheessa käsitellään tärkeimpiä vaihtoehtoja, valintakriteereitä sekä päätöksissä huomioon otettavia tekijöitä.
Ideana on, että hammaslääkäri valitsee kunkin tapauksen erottavat tekijät kliinisessä ympäristössä, jolloin saadaan tapauskohtainen suositus hammashoidon kliinisestä protokollasta.

Materiaalin valinta Alusrakenteet (nastoitus ja pilarin valmistus) Hampaan preparoinnin suunnittelu Väliaikainen restauraatio Jäljennöksen ottaminen Sementointi Kunnossapito

Tutustu Success Simplifiedin kehittäjiin

Konsepti sai alkunsa viiden kansainvälisen asiantuntijan tiimistä, joka koostui sekä kliinikoista että akateemisista tutkijoista. He laativat yhteistyönä konsensuksen, joka perustuu uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin, mutta jossa otetaan huomioon myös tämänhetkisen hammashoidon haasteet ja rajoitteet.

Peter Rusanen

"Jan-Frederik Güth toimii Ludwig-Maximilians-Universität München -yliopistosairaalan protetiikan osaston varajohtajana.
Hän suoritti hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon vuonna 2018 ja sai tohtorin tutkinnon jälkeisen luennoitsijan pätevyyden vuonna 2014 samassa yliopistossa.
Vuonna 2013 hän toimi vierailevana tutkijana Etelä-Kalifornian yliopistossa (Pascal Magnen kanssa), ja hän on erikoistunut protetiikkaan (DGPro, saksalainen protetikkojen yhdistys) ja implantologiaan (erityisesti implanttiprotetiikkaan; DGI).
Hänen tutkimuksensa kohdistuu pääasiassa digitaaliseen jäljennöstekniikkaan ja työnkulkuihin, CAD-/CAM-tekniikoihin, estetiikkaan ja protetiikan materiaaleihin."

"Paulo Monteiro suoritti hammaslääketieteen tohtorin tutkinnon Instituto Superior de Ciências da Saúde in Caparica ‑instituutissa (ISCSEM), Portugalissa.
Siellä hän kiinnostui esteettisestä hammashoidosta. Vuonna 2005 hän sai päätökseen jatkokoulutusohjelmat estetiikasta ja korjaavasta hammashoidosta ISCSEM-instituutissa.
Lisäksi hän suoritti hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon samassa instituutissa.
Hän toimii Universitário Egas Moniz ‑instituutin esteettisen ja korjaavan hammashoidon jatkokoulutusohjelman koordinaattorina ja professorina, ja hänellä on Lissabonissa oma hammaslääkäriasema, joka keskittyy esteettisiin ja kosmeettisiin hammashoitoihin."

"Akit Patel valmistui Guy’s Hospital ‑sairaalan hammasinstituutista vuonna 2002.
Sen jälkeen hän suoritti protetiikan erikoisohjelman UCL-yliopiston (University College London) Eastman Dental Hospital and Institute -instituutissa ja hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon kunniamaininnoin kliinisestä hammaslääketieteestä (kiinteä ja irrotettava hammasprotetiikka) vuonna 2008.
Lisäksi hänet palkittiin kliinisestä ja akateemisesta erinomaisuudesta.
Royal College of Surgeons of England ‑järjestö myönsi hänelle korjaavan hammashoidon jäsenyyden vuonna 2009.
Patel on protetiikan erikoishammaslääkäri, ja hän työskentelee yksityisellä, esteettisiin- ja korvaaviin-, sekä implanttihoitoihin erikoistuneella hammaslääkäriasemalla.
Lisäksi hän toimii Clinical Senior Teaching Fellow ‑tehtävässä UCL Eastman Dental Institute ‑instituutissa ja luennoitsijana Bristolin yliopistossa, ja hänellä on ITI-yhdistyksen Fellow-jäsenyys."

"Carlos Eduardo Sabrosa suoritti suu- ja leukakirurgian tohtorin tutkinnon Rio de Janeiron yliopiston hammaslääketieteen laitoksessa (Brasiliassa) vuonna 1992 ja protetiikan kliiniset jatko-opinnot (Clinical Advanced Graduate Studies) Bostonin yliopiston Goldman School of Dental Medicine ‑oppilaitoksessa vuonna 1996.
Hän sai Steven Gordon Research- / Clinical Award ‑palkinnon vuosina 1995 ja 1996 ja Tylman Research Grant Award ‑palkinnon vuonna 1993 American College of Prosthodontics ‑järjestöltä.
Sabrosa suoritti myös hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon (MSD) vuonna 1997 ja hammaslääketieteen tohtorin tutkinnon (DScD) vuonna 1999 protetiikasta/biomateriaaleista Bostonin yliopiston Goldman School of Dental Medicine ‑oppilaitoksessa.
Hänellä on suun kuntoutukseen ja implantologiaan erikoistunut yksityisvastaanotto Leblonissa, Rio de Janeirossa (Brasiliassa), ja hän toimii vierailevana professorina Portugalin Universitário Egas Moniz ‑yliopistossa."

"Stefan Vandeweghe suoritti hammaslääketieteen opinnot Gentin yliopistossa vuonna 2006 ja erikoistui sen jälkeen suun implantologiaan.
Vuonna 2010 hän suoritti filosofian tohtorin tutkinnon hammaslääketieteestä tutkielmalla ”Factors affecting bone remodeling around surface-modified Southern Implants”.
Vuosina 2010 ja 2011 Vandeweghe toimi tutkijatohtorina Malmön yliopistossa, Ruotsissa.
Sen jälkeen hän palasi Belgiaan, jossa hän perusti yksityisvastaanoton vaimonsa Charlotten kanssa.
Lisäksi hän jatkoi tutkimusta Gentin yliopistossa, jossa hän on toiminut professorina ja korjaavan hammashoidon osaston johtajana vuodesta 2017 lähtien."

 • Kutsu Brain Floss ‑blogiin

  Kutsu Brain Floss ‑blogiin

  Kutsumme sinut tutustumaan blogiin, jossa jaamme kliiniseen hammashoitoon liittyviä vinkkejä, ohjeita ja uusimpia hoitosuosituksia. Kaikissa blogin julkaisuissa noudatetaan asiantuntijoidemme määrittämiä perusperiaatteita: yksinkertaisuutta, mini-invasiivisuutta ja kustannustehokkuutta. Tilaamalla kuukausittaisen blogipäivityksen pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista.

  Tutustu blogiin ja tilaa uutiskirje


Sample Campaign banner
Esittelyssä 3M™ Impregum™ Super Quick -polyeetterijäljennösaine

Impregum Super Quick -jäljennösaineessa yhdistyvät polyeetterin erinomainen suorituskyky ja luotettavuus sekä A-silikonin nopeus.

 • Uusi ja parannettu koostumus
 • Erittäin nopea, kahden minuutin kovettumisaika
 • Huomattavasti parempi haju ja maku

Lue lisää Impregum Super Quick -polyeetterijäljennösaineesta.

Osallistu Success Simplified LIVE -tapahtumiin

Valitse itsellesi sopivin tapa oppia. Haluatko katsoa LIVE webinaareja, joissa voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille? Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja voit sen jälkeen osallistua luennolle vaikka kotisohvalta.

Haluaisitko mieluummin saada syvällisempää koulutusta luento- tai hands on-tilaisuuksissa? Toivottavasti tapaamme pian!

 • LIVE webinaari 11. ja 12. toukokuuta 2020
  LIVE webinaari 12. toukokuuta 2020

  Tässä webinaarissa perustajajäsenemme professori ja tohtori Stefan Vandeweghe esittelee epäsuoran Success Simplified -toimenpiteen seitsemän vaihetta demonstroimalla ne potilaillaan vastaanotollaan. Hän käy läpi kaikki vaiheet aina materiaalin valinnasta jäljennöksen ottamiseen ja lopuksi sementointiin ja kunnossapitoon, jotta saavutetaan luotettava lopputulos.

 • Paikalliset tapahtumat – 2020
  Paikalliset tapahtumat – 2020

  Sinulla on mahdollisuus osallistua myös kotipaikkasi lähellä järjestettäviin Success Simplified -tapahtumiin ja saada koulutusta paikallisilta asiantuntijoilta. Nämä live-tapahtumat koostuvat tehokkaista ja kiinnostavista tunnin mittaisista luennoista sekä hands-on iltakursseista, joissa käsitellään yksityiskohtaisesti Success Simplified -työnkulkua.


Kiinni  
 • Kaikki kentät ovat pakollisia, ellei muuta ole ilmoitettu

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Submit

Kiitos.

Lomake lähetettiin.
Lataa esite

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen...

Pidetään yhteyttä

Älä jää paitsi 3M Oral Caren viimeisimmistä uutisista. Tilaa sähköinen uutiskirjeemme, niin kuulet uutiset ensimmäisenä.
Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme. Napsauta Ota yhteyttä -painiketta, niin otamme sinuun yhteyttä.