Onnistuu nopeammin, joten säästät aikaa

Onnistuu nopeammin, joten säästät aikaa

KATSO VIDEO

Helpota työtäsi nopeammilla ja helpommilla taka-alueen täytteillä

 • Helpota työtäsi nopeammilla ja helpommilla taka-alueen täytteillä

  Elämässä on asioita, joista et halua jäädä paitsi. Ja mitä monimutkaisempaa toimenpidettä suoritat, sitä suurempi vaara on, että jokin menee pieleen ja sotkee työpäiväsi.

  Tämän vuoksi 3M Hammashoito on yksinkertaistanut yhden yleisimmistä suorista paikkaustoimenpiteistä: taka-alueen paikkauksen. Kun käytät Filtek™ Bulk Fill Posterior -täytemateriaalia kolmen muun innovatiivisen tuotteemme kanssa, taka-alueen paikkojen teko sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Yksinkertainen taka-alueen paikkausmenetelmämme auttaa sinua pysymään aikataulussa – koska työajan ulkopuolinen aika on tärkeää.

  Videosta näet, miten 3M voi yksinkertaistaa taka-alueen paikkojen tekoa.


Suunniteltu parantamaan tuottavuutta kaikissa työvaiheissa.

 • Yksivaiheinen ja yksikerroksinen sidosaine. Monipuolinen. Korkea sidoslujuus. Yksi yksinkertainen tekniikka ja nopea levitys. Käytännössä ei lainkaan toimenpiteen jälkeistä aristusta

 • Yksivaiheinen annostelu aina 5 mm:n paksuuteen saakka. Hyvä kulumiskestävyys ja alhaiset kutistumisjännitteet.

 • Yksi helppokäyttöinen valokovetin. Ennustettava ja luotettava kovetus. Optimoitu kuitukärki on miellyttävämpi potilaalle ja helpottaa takahampaisiin ulottumista.

 • Joustavat "harjakset" mukautuvat kaikkiin hampaan pintoihin ja antavat timanttitahnaa vastaavan kiillon kätevällä, kaksivaiheisella järjestelmällä.


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >