Tehkäämme tyytyväisyydestä kliinisen lopputuloksen mittari

Tehkäämme tyytyväisyydestä kliinisen lopputuloksen mittari

Tyytyväisyyttä luodaan nopeammilla ja helpommilla suorilla paikkaustekniikoilla.

 • yli 50 prosenttiin korjaustoimenpiteistä liittyy suora paikkaustoimenpide

  Kun tiedustelimme asiaa hammaslääkäreiltä, he kertoivat, että yli 50 % korjaustoimenpiteistä oli suoria paikkaustoimenpiteitä, joten niiden sujuvuus on ensisijaisen tärkeää.

 • Potilaille tyytyväisyys merkitsee kaunista, luonnollisen näköistä hymyä, joka herättää luottamusta. Hammaslääkärille tyytyväisyys on tehokkaasti ja ongelmattomasti toimiva vastaanotto.

  Koska joka toisessa korjaavassa toimenpiteessä paikka asennetaan suoralla tekniikalla, 3M on kehittänyt luotettavan menetelmän, jolla voit tehdä tasaisen hyviä täytteitä nopeasti ja helposti.

  Aloita Scotchbond™ Universal -sidosaineella – se ehkäisee toimenpiteen jälkeisen sensitiivisyyden käytännössä täysin, riippumatta siitä käytätkö total-etch-tekniikkaa, itse-etsausta vai valikoivaa etsausta.

  Tee täytteet Filtek™ Supreme XTE -yleistäytemateriaalilla, joka kestää ja näyttää luonnolliselta missä osassa hampaistoa tahansa.

  Viimeistele paikka Sof-Lex™ -esikiillotuslaikoilla: monikäyttöiset, nopeat ja tehokkaat kiillotuslaikat mukautuvat kaikkiin hampaan pintoihin.

  Potilaalle miellyttävämpi ja ennustettava lopputulos. Tehokkaammat menetelmät. Ja kaikki ovat tyytyväisiä.


Helpota työtäsi nopeammilla ja helpommilla taka-alueen täytteillä

Helpota työtäsi nopeammilla ja helpommilla taka-alueen täytteillä

LUE LISÄÄ
 • Tehosta kaikkia työvaiheita tinkimättä haluamistasi tuloksista.

  3M pitää kunnia-asianaan, että hammashoitotuotteemme auttavat sinua saamaan erinomaisia hoitotuloksia ja tehostamaan työtäsi. Tämän vuoksi nostamme jatkuvasti suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden vaatimustasoa. Paikkausmenetelmäratkaisut kertovat, mitä tuotteita kannattaa käyttää yhdessä, jotta säästäisit aikaa vähentämällä työvaiheita, tinkimättä kuitenkaan tulosten laadusta.


Valikoituja tuotteita

 • Suunniteltu kauniiksi ja kestäväksi – yksi tuote kaikkiin tarkoituksiin.

 • Bulk -yhdistelmämuovit on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan takahampaiden paikkausta! Materiaalin ainutlaatuisten optisten ominaisuuksien ja parannetun opasiteetin ansiosta saat yksivaiheisen annostelun helppouden – 5 millimetriin saakka – hyvästä ulkonäöstä tinkimättä.

 • Hyvä sidoslujuus yksivaiheisella annostelulla.

 • Nyt saat aikaan timanttitahnaa vastaavan kiillon vain kahdella työvaiheella. Etkä tarvitse edes tahnaa!


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >