Jäljennösmenetelmämme

Jäljennösmenetelmämme

Näe, miten jäljennösmenetelmämme parantaa prosessin hallittavuutta jokaisessa työvaiheessa

Suunniteltu tekemään onnistumisesta helpompaa – jokaisessa työvaiheessa.

 • 1. Retraktio
  1. Retraktio

  Onnistunut jäljennös edellyttää kudoksen ja kosteuden hallintaa. 3M™ Astringent -retraktiokapselin erittäin kapealla kärjellä saat annosteltua hemostaattipastan tarkasti ientaskuun, joka avautuu hieman samalla, kun verenvuoto on estetty.

  3M™ Astringent -retraktiokapseli

 • 2. Ruisku
  2. Ruisku

  Kun proteettinen työ on tarkka hiontarajoilta, se istuu hyvin paikalleen. 3M™ -intraoraaliruiskuilla saat ruiskutettua wash-materiaalin täsmälleen tarvittavaan kohtaan ja saat jäljennökseen kaikki hiontarajan yksityiskohdat.

  3M™ -intraoraaliruiskut

 • 3. Jäljennös
  3. Jäljennös

  A-silikoni- ja polyeetterimateriaalimme on suunniteltu parantamaan onnistumistodennäköisyyttä. Valitse päivittäiseen rutiinikäyttöön Imprint™ 4 -A-silikonijäljennösaine ja hankalampiin tapauksiin Impregum™-polyeetterijäljennösaine.

  Imprint™ 4 -A-silikoni jäljennösaine

  Impregum™-polyeetterijäljennösaineet


Lisää jäljennösmenetelmäratkaisuja

 • Automix takaa paremmat lopputulokset.
  Automix takaa paremmat lopputulokset.

   

  Tehosta työskentelyäsi markkinoiden pienimmällä ja nopeimmalla automaattisekoittajalla. Pentamix™ 3 -automaattisekoittaja vähentää jäljennösaineen epätasaista sekoittumista ja ilmakuplia, sekä annostelee aineen nopeasti. Pentamix™ Lite -automaattisekoittajassa on ergonominen kahva, josta sitä voi kantaa hoitohuoneen vaihtuessa.

  Pentamix™ 3 -automaattisekoittaja

  Pentamix™ Lite -automaattisekoittaja

   

 • Lusikkaliimaa ei tarvita.
  Lusikkaliimaa ei tarvita.

  3M™ Impression Tray -kertakäyttölusikan ainutlaatuinen muotoilu ohjaa jäljennösaineen virtausta siten, että virheitä ja ilmakuplia jää mahdollisimman vähän. Aikaa vievän ja sotkuisen liiman tilalla lusikassa on fleecepohja.

  3M™ Impression Tray -jäljennöslusikka

 • Alkumallijäljennökset nopeammin.
  Alkumallijäljennökset nopeammin.

  Alginaattijäljennösaineet vaativat useita aikaa vieviä ja sotkuisia työvaiheita, mutta käyttämällä Imprint™ 4 Preliminary -jäljennösainetta ja Pentamix™-automaattisekoittajaa saat jäljennökset ilman pölyä, sotkua ja vaivaa. Voit valaa mallin, kun sinulle sopii, ja yhdestä jäljennöksestä voi tehdä useita valuja.

  Imprint™ 4 Preliminary -A-silikonijäljennösaine

 • Nopea ja tarkka purennan rekisteröinti.
  Nopea ja tarkka purennan rekisteröinti.

  Imprint™ 4 Bite -purennan rekisteröintimateriaalin virtausominaisuudet ovat hyvät, ja se pysyy hyvin muodossaan, sen työskentelyaika on sopiva ja kovettumisaika vain 60 sekuntia. Ei takerru syvennyksiin tai hammasväleihin. Kovettunut materiaali on kovaa ja joustamatonta, joten sitä on helppo leikata ja muotoilla.

  Imprint™ 4 Bite -purennan rekisteröintimateriaali


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >